Melyiket vegyem?
2016. febr. 16. 21:05
2/9 anonim válasza:
gigabyte.
Asrcokkal nekem rossz tapasztalataim vannak.
3/9 anonim válasza:
Nekem pont hogy a gigabyt-tal voltak rossz tapasztalataim.meg amúgy is a gigabyte a legolcsób alkatrészekkel dolgozik . Mint videó kártya mint alaplap téren.
4/9 anonim válasza:
Nekem azokkal a válaszolókkal vannak rossz tapasztalataim, akiknek márka alapján vannak rossz tapasztalatuk.
5/9 anonim válasza:
Asrockom van kb amióta élek, de sose volt vele baj, sőt még akinek eladtam és az akinek eladta annak sincs vele baja. Nekem m1 melyiket veszed de én tuti Asrockot venném.
6/9 anonim válasza:
Volt asrockom , gigabyte-om is mind a kettő megbízható márka.
7/9 anonim válasza:
Nekem is (közel tizen éve) Asrock alaplapjaim voltak/vannak), és SEMMI BAJOM, GONDOM nem volt velük.
Ugyan így másoknak a Gigabytal nem voltak/vannak gondjai.
Pár százalék (emberkének) kijutott pár hibás darab egyikből-másikból. Ez benne van a "pakliban". Én mivel Asrockot használok régóta, azt ajánlom, de ugyanúgy a Gigabyte sem lehet rossz.
8/9 anonim válasza:
Gondolkozok, tehát: Respect! :-)
9/9 anonim válasza:
Ha tényleg nagy gamer vagy. És szükséged van a 3x 16x-os gpu foglaltra. Az asrock jobb.
Ha viszont egyáltalán nincsis szükséged. Mégcsak 2-re se.
Ezeknél jóóval olcsóbban találsz alaplapot ami befogadja a Socket 1150-t és ddr3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!