Melyiket vegyem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy jó fél évdiákmeló után összegyűjtöttem egy kis pénzt, és úgymond "fejleszteni" akarom a számítógépem. Ugye a gépem az nagyon jól működik, (FX 8370, R9 290, 8GB RAM) csak már jó pár játék lement 60hz-en 40 FPS-re....Ezért megpróbáltam le skálázni a monitorom 35-40 Hz-re, de csak kevés játéknál működött. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy kössem Crossfirebe az R9 290-emet, vagy vegyek-e egy Freesync-es monitort? Mindakettő szinte ugyanabban az árban van, és mindkettő sokkal játszhatóbbá teszi a játékokat, de melyik legyen?2016. febr. 9. 09:56
1/4 anonim válasza:
Én inkább eladnám a 290-et hozzáraknék és vennék egy komolyabb kártyát.
2/4 BM-Striker válasza:
Ha 290 kevés teljesítményben, akkor érdemesebb eladni, és egy olcsóbb 980Ti-re cseréni.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok biztos abban, hogy ez az fx processzor nem épp cpu bottleneckes e éppen. Egy GTX980ti-vel sem lenne változás.
A processzor 100%-on pörög, a gpu kb 70-en. Hiába teszel mellé egy erősebb kártyát, még mindig 100-on lesz a proci.
4/4 A kérdező kommentje:
Sok külföldi fórmon írják azt, hogy az FX 8370-et lehet párosítani akár egy GTX 980 Ti-al is.. De tulajdonképpen ha ez számít nekem overclockolva van 4,5 Ghz-re.
2016. febr. 10. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!