Miért van az hogy lassan GTX 980Ti/FuryX kell a FHD ultra grafikához?
Mostanában azt vettem észre hogy GTX 970/R9 390 kevésnek bizonyulnak FHD ha mindent csutkára húzok, be-be esik az fps...pl: Rise of the Tomb Raider (Szibéria résznél high vissza kellet vennem mert 30fps alá zuhatn sok helyen), és ott van a áprilisba megjelenő Quantum Break ajánlott GTX 980ti vagy Fury X ami 200ezer ft felett kezdődnek, ugye Dx12 játék lesz elvileg de akkor ez így fog lenni?
Nem csodálom ha már sokan átpártolnak konzolhoz...
Luxus optimalizálni...
Ha átmész konzolra, akkor rondább grafikát kapsz, sőt, egy konzol árán kapsz egy olyan PC-t, ami jobb grafikán viszi a játékokat, mint a konzol...
Minek kell 980 Ti/Fury X, ha egyszer olcsóbb kártya is viszi maxon a játékokat? AMD/Nvidia-nak nem érné meg... (egyébként az lenne a normális, hogy egy GTX 970/R9 390 viszi maxon a játékokat, annál erősebb kártya csak magasabb élsimításhoz kellene).
DX12 egyelőre marketingfogás inkább, mint valóban hasznos dolog.
A mai játékok high grafikán is elég szépek szerintem, én annál jobb grafikát nem igénylek igazán.
"Szibéria résznél high vissza kellet vennem"
Szóval az a bajod hogy... egy PC-re fejlesztő cég betölti azt a piaci igényt, ahol a leggazdagabbak tartózkodnak? Okkal létezik minimum és ultra grafika között egy skála. A minimum grafikai beállítást is úgy csinálták, hogy teljes mértékkel élvezhető legyen, így a játékélményt nem befolyásolja a grafikai fejlettség (egyébként az a szint is általában szebb, mint a konzol - az adott játék optimalizáltságától függ). Jelenleg a minimum közelében se vagy, tehát abszolút neked készítették ezt a játékot, abszolút high szintre.
Mondjuk nem egészen értem hogy ezzel a skálával mi a bajod, de ne kezdjünk még egy pc vs konzol háborút, mert soha nem voltak egy súlycsoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!