Milyen monitort vegyek?
Figyelt kérdés
Ezeken gondolkoztam. Főként játékra kéne. Azt szeretném tudni, hogy ezek közül melyiket érdemes venni? Vagy ha van jobb ötletetek azt szívesen fogadnám egyenlőre nem tudom, hogy mi lenen a jó választás, max 130.000Ft és min. 25" 1440p
2016. febr. 15. 23:00
1/3 |Orfeusz| válasza:
Mi ér neked többet? A nagyobb felbontás (játékban nem mérvadó, de napi használatra jól jön) vagy az IPS panel a jobb betekintési szöggel és színekkel (játéknál ismét nem mérvadó)?
2/3 A kérdező kommentje:
Azért a játékoknál a nagy felbontás nagyobb élesebb képet ad feltételezhetően, és a színek sem másodlagos dolgok. A betekintési szöget sosem értettem öszintén bevallom, ki az aki oldalról nézi a képernyőt? A legfontosabb az hogy messziről is jó képet láthassak, tehát a képátló lenne a fontos és hozzá a felbontás, 3 méterről kb. A színek meg legyenek minél szebbek, de én azt kérdezem, hogy játékra melyik lenne a legjobb + filmezére meg mindennapi dolgokra.
2016. febr. 15. 23:15
3/3 A kérdező kommentje:
A samsungot azért tettem ide mert jelenleg olcsón 4K de TN panel. Megéri-e? Avagy elég a 1440p és ha az akkor azok közül melyik? Dell? Benq? Valami más? Kereteimet leírtam, vajon 4K-t elvinné egy r9 390x?
2016. febr. 15. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!