Ez megérné ennyiért játékra?
Játékra egy i5 elég a többit a videókártyára szánd játékhoz az kell igazán álltalában ezt mondanám de 60ezerért bőven megéri én megvenném
Csak ne tévesszen meg a 4. genereciós tipus/név 2011es alaplap kell hozzá nem 1150es
Alaplap van hozzá?
Mert most az x79-es lapok hiánycikkek.
Ha tudsz szerezni hozzá egy alaplapot rendes áron, akkor nem rossz vétel, egyébént jobban jársz egy 1155/1150/1151 -as foglalatú processzorral.
jo, csak 2011 re epitkezni miatta...
vegulis megerheti, csak erdekes is hogy miert ennyire olcso 2 boltban mikor sok mashelyen meg majdnem dupla annyi
Eredetleg i5 4460-ban gondolkodtam,igen,a helyfoglalatot èszrevettem
Ilyen 2011-es helyfoglalatu processzorhoz 20 ezer körüli alaplapot linkeltek lècci
#7 az jo :D
tobbet nyersz a vamon mint amenyit nyersz a reven
igen 2x is nyersz vele :P
foleg ha nem ok nelkul ennyi, pl. visszavitt peldanyok... netan gari kevesebb is van mar rajuk, valami ok csak kell legyen, hisz inkabb felfele kene emelkedbiuk...
Van választék, de olcsóság, az tényleg nincs :):
Ès màsfajta alaplapba vèletlen sem lenne jò?
Vagy az alaplap cpu foglalatàt lehet valahogy àtmèretezni?(pl:socket1150-->socket2011)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!