Van olyan aki még a win7 használja?
Figyelt kérdés
Én még azt használom és szeretem. Valaki hasznalja még? És ha igen , mi a vélemény?2016. febr. 14. 14:33
1/8 P.O.C. válasza:
Persze. Nagyon sok mindenki használja. Töretlen népszerűségnek örvend. Szerintem még mindig túlsúlyban van, a többi Windowshoz képest. Sőt lefogadom hogy a felhasználók 15-20% -a is még az XP -nél is leragadt.
2/8 anonim válasza:
A 7 még messze a legnépszerűbb rendszer:
3/8 anonim válasza:
A Netbook-on azt használok mert csak arra van driver,Debian-t meg csak nagy kínlódás árán tudnám felrakni.A jelenlegi PC_n Xubuntu mellett Win XP van.
4/8 anonim válasza:
És a legstabilabb.Annyi gyerek betegsége van a 10-nek, a 8-at utálom 8.1-et szintúgy, a hetes az a rendszer ami atom stabil és drivertámogatott.Méltó utódja lesz a 10-es ha felnőnek a gyártók hozzá driver ügyileg és túl lesz egy pár szervizpakkon.
5/8 MGéza válasza:
Amíg a 10 állandó hardverfelismerési és inkompatibilitási nyavajáktól szenved, nem lesz lecserélve, nálam se. Win 7 alatt ritka a 10-nél szinte mindennapos telepítési nyűg, elég ha szétnézel a kérdések között. A játékok java meg csak dx11-et igényel, az meg W7 alatt is van, szóval gamer szempontból sincs sok értelme.
7/8 anonim válasza:
Az XP SP3 után a Win7 SP1,ami atom stabilnak mutatkozott.Azt használom a mai napig.A mostani Windows-okat elnézve kitartok a támogatottsági időszakának a végéig (2020 jan.14.) mellette.
8/8 Szirty válasza:
A támogatási időszak végén sem változnak a működő rendszerek műszaki paraméterei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!