Miért csak az integráltat használja?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új asus rog g551jw notit, de valamiért játékokat egyáltalán nem futtat. Nagyrészt el sem indul a játék, hibaüzenet nélkül nem nyitja meg. Gondolom azért mert a laptop alapértelmezetten az integrált kártyát használja a gtx960m helyett. A laptop megjelenítő is elvileg ahhoz csatlakozik, és ha letiltom az integrált kari illesztőprogramját, be se enged lépni az nvidia vezérlőpultba. Driverek frissen telepíteve. Ötlet hogyan tudnék rajta játszani?2016. febr. 3. 18:54
1/10 Dongaben válasza:
Pl. az "Eszközkezelő"-ben tiltsd le az integráltat...
2/10 anonim válasza:
Simán jobb klikk és a dedikáltal futtasd
3/10 A kérdező kommentje:
próbáltam mindkét lehetőséget, ha letiltom beszaggat az egész laptop, ha dedikálttal próbálom indítani szintén nem történik semmi
2016. febr. 3. 19:05
4/10 Dongaben válasza:
Az nvidia vezérlőpultban 3D beállítások kezelése -> Globális beállítások fül -> Előnyben részesített grafikus processzort átállítod Nvidia-ra
5/10 A kérdező kommentje:
Beálítottam, szintén semmi :(
2016. febr. 3. 19:11
6/10 anonim válasza:
valami gáz van ott...egy adott játékról van szó amúgy?
7/10 A kérdező kommentje:
Többet is próbáltam amit régi gépem merevlemezén találtam, watch dogs, fifa14, trainfever nem indul, a cities in motiont sikerült eddig csak működésre bírnom de az is laggol
2016. febr. 3. 19:23
8/10 Dongaben válasza:
Butaságot nem akarok írni, de a BIOS-ban lehet választani AGP és PCI közt megjelenítőt...
9/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam már azt is, de csak az integráltnak enged memóriát adni, mást nem
2016. febr. 3. 19:30
10/10 Dongaben válasza:
Elméletileg az Nvidia menüjében kell lenni egy vga-k kiosztását lehetővé tévő menüpontnak, ahol hozzá lehet rendelni a jobb vga-t a hardverigényes programokhoz. A többihez nem érdemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!