Melyik a legmegbízhatóbb alaplap márka?
Figyelt kérdés
Eddig Asus lapom volt Am3-as. Szeretném lecserélni Am3+ra. Milyen márkát javasoltok?2016. febr. 14. 09:23
1/8 anonim válasza:
Akármelyik gyártóé jó. Nem márka alapján választunk hanem tokozás, chipset és felszereltség szerint.
2/8 anonim válasza:
ha am3+ -ra cserélsz kizárólag 20 ezer felett tedd ! már csak azért is mert szükség van normális vrm ellátásra az fx prociknak meg tunningra is.asus,msi, giga jó lapok.
3/8 Lord Hidan válasza:
[link] am3+ra a legolcsóbb lap ami jó is
4/8 anonim válasza:
Én alaplapoknál a Gigabyte-ot és az Asus-t kedvelem leginkább.
5/8 anonim válasza:
Ez szubjektív ahány ember annyi vélemény. A sajátomat írom le, nem a közvéleményt. Itt a sorrend ( nekem 4 volt )
1. Asus
2. Asrock
3. gigabyte
4. MSI
6/8 anonim válasza:
# 3/5 ilyen volt nekem is az ókorban ,tunning mentes fx 8320/8350 alá elég. fx 6300-at talán 4.2 -4.3 -ig elbírja ha nem igényel sok feszt.
8/8 Közveszélyes Kontár válasza:
#7 R2.0 kellene belole
hasznalt garist erdemesebb keresned
hardverapro.hu
Asus 97 Evo vagy Pro szeria
GigaByte 970 UD3 szeria
MSI 970 Gaming
ezekbol persze 990 ("99") is jo
ezek tuningra is jok lesznek illetve egy FX9 ala is jok
alaporajelre a barmely 970 chipsetes jo
csak alaplap cpu tamogatasi listajan ott legyen amit hasznalnal benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!