Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzor erősebb?

Melyik processzor erősebb?

Figyelt kérdés

A: [link]

B: [link]

2016. febr. 14. 05:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Xeont ne vegyél otthoni használatra, szerverekbe való, meg nem is nagyon támogatják a játékok.
2016. febr. 14. 06:05
 2/9 A kérdező kommentje:
i7 van most de lenne esélyem cserélni E5 re 8 mag szimpi de a ghz kevés és nem tudom melyik fontosabb a játékhoz: ) de ahogy néztem tesztet i7 jobb..
2016. febr. 14. 06:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Én mondtam ,hogy a pénzhez nem feltétlen párosul ész.

I7 játékra,oké,ha azt mondod pl : i7 2600 -ról beszélünk vagy előbbi genről akkor jó,de ha 4 vagy frisebb gen. i7 akkor faterod túl jól keres és unja elkölteni ,inkább rád bízza.

Vegyél E5-öt ,kevesebb FPS mint egy mezei i5-tel,a kamion gyárilag több lóerős mint egy honda civic (400> 90 ) még is a pici p0csköszörű a gyorsabb :)

Nem a számok a fontosak,hanem hogy mire tervezték,és innen rájösz ,hogy nem véletlen akkorák a számok,mint amik,de vannak ám 16-32 magos opteron procik is ,"úgy is a proci a magok száma adja az fps-t" ^^

2016. febr. 14. 06:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszen, hogy szükséged lenne arra a Xeonra... Tulajdonképpen már az i7 is felső kategória, amit nem feltétlenül otthoni használatra terveztek, szóval több mint elegendő. Játékra egy i5 is minden igényt kielégítene, meg ott ugye inkább a VGA az elsődleges hardver.
2016. febr. 14. 07:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták is... Ez olyan hogy kb 170 ért ha veszel egy gtx 980 at, jobb lesz játékra mint ha vennél 1,5 milláért egy qvadro karit. Lehet árban odaver a gtx nek, de véletlen sem egy kategória a teljesítmény játék alatt. Ahhoz a gtx jobb. A másik nem erre a célra lett készítve.
2016. febr. 14. 07:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pedig egy tesla k80 24 gb-m van :( minden csak 60 fps mert csak i9 procim van :(
2016. febr. 14. 07:06
 7/9 A kérdező kommentje:
3# válaszoló mi köze van az észnek ahhoz hogy mihez értek? Másik dolog apám nem is él,de te nagyon tudod hogy ő vette és nem én dolgoztam meg az i7-ért.Az meg egy másik dolog hogy nem feltétlenül üzletbe venném az E5-öt mert egyik ismerősöm árul és gondoltam talán erősebb lehet mint a i7-em és leváltottam volna,de ahogy mondjátok nem éri meg így marad a i7.Köszönöm a válaszokat.
2016. febr. 14. 07:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik valamivel több mint 1550 dollár, a másik pedig 320 dollár körül mozog.

Szerinted melyik a jobb?

2016. febr. 14. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ha az i7 teljesítménykorlátait időről-időre eléred, csak akkor érdemes gondolkodni a nagyobbon. De már az i7 is igásbarom kategória, játék miatt nem is nagyon veszünk, csak ha intuitíve megér nekünk annyi felárat az időtállóbb teljesítmény. Amikor tényleg nem mindegy, meddig renderel a rig. Vagy amikor több számításigényes feladat mellett szeretnél minden akadozás nélkül dolgozni. Tényleges beruházás-megtérülés szemlélettel vásárlunk ilyesmit. Ezért lehet eddig felhajtani az árát.

2016. febr. 14. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!