Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asztali gépet építeni, utazásk...

Asztali gépet építeni, utazáskori hordozásra? Lehetséges? Mini-ITX konfig? Vagy vessem el az ötletet?

Figyelt kérdés

Gyakran utazom, és a mostani laptopom már eléggé gyengélkedik. Nézelődtem az újabb laptopok között, de a teljesítményüket messze lehagyja az áruk.

Interneten, főleg külföldi fórumokon, Youtube-on találkoztam már néhányszor a mini-ITX konfig ötletével, amikor egy régebbi magnó-méretű házba belefér az egész asztali gép. Ez az ötlet hordozhatóság szempontjából elég imponáló.

Lehetséges volna ezt kivitelezni, vagy az utazás kizárt dolog vele? (Főleg repülőgépen). Vagy minden alkalommal szét kéne kapnom ugyanúgy? A monitor-kérdés könnyen megoldódna, erre nem is térnék ki.

Továbbá kérdés, hogy egy legfeljebb 200 ezres mini-ITX gép hozná-e a teljesítményét egy 300 ezres laptopnak?

2016. febr. 13. 15:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Még egy pár hétig úgysem lesz aktuális. A keretem átgondolhatom kissé, de nem szeretnék az 1000 eurós laptopoknál kikötni.

De köszönöm az összeállítást. Amennyiben mégsem fér bele több, maradok ennél.

2016. febr. 15. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!