Most ezekkel mi legyen? (Malware)
Figyelt kérdés
Ezeket találta a gépen, na most ezek pontosan mik is akarnak lenni pontosan?
Előre is köszi a választ!
2016. febr. 10. 21:03
1/6 anonim válasza:
Potenciálisan kéretlen program. Általában valamilyen ingyenes programba integrálják. A program futtatásakor reklámokkal bombázhat, esetleg a böngészőn keresztűl jelenít meg reklámokat, lecserélheti az alapértelmezett keresőt, kezdőlapot, toolbarokat telepíthet, stb... Legtöbbször veszélytelen, csak roppant idegesítő, és a gépet is lassíthatja. Távolítsd el őket.
2/6 anonim válasza:
Azt javaslom hogyha még nem akadályozza nagyon a gép működését minden képet, zenét, filmet mencsd el valahova (programokat semmiképp ne exe, dll, sys, stb) és telepítsd újra a Windows-t
3/6 A kérdező kommentje:
Igazából nincs lassulás, csak kaptam egy kékhalált ezzel az üzenettel:
APC_INDER_MISMATCH
A keresés eredménye az volt, hogy vírus, esetleg rossz meghajtó (HDD/SSD), vagy rossz a RAM.
Na most elsőnek a vírust akarom kizárni, ezért is nyomtam gyorsan egy ilyen keresést és ezeket találta.
Na most a HDD-t és az SSD-t nem tudom mivel lehet tesztelni.
A RAM-ot szintúgy, vagyis tudom van a Memtest86 de azt nem tudom hogy kell kezelni, nekem az régi kék hátteres BIOS kinézet meg panel funkció elég átláthatatlan.
2016. febr. 10. 21:53
4/6 anonim válasza:
WINDOWS 7 - Windows-ba is lehet memória tesztet csinálni MEMÓRIA DIAGNOSZTIKA néven keresd a START menüben utána válaszd az újra indítás most és újra indul a Windows megcsinálja a memória tesztet majd megint újra indul és kiíra hogy hibás-e a memória.
5/6 anonim válasza:
Vagy futtasd le az AVG 2016 Free vírus keresöt nekem is az van
6/6 anonim válasza:
Végül is lehet telepítési hiba vagy régi hardverekkel nem kompatibilis, ha az előző operációs rendszerrel nem volt ilyen probléma jobb ha újra felrakod ehelyett azt a gépedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!