150 ezer Forintból összetudok rakni egy jó számítógépet?
Figyelt kérdés
Akik értenek azoknak a segítségét szeretném kérni ez ügyben játékra természetesen. Például: Bf4.2016. febr. 10. 17:41
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket.
2016. febr. 10. 19:48
12/22 anonim válasza:
Hazabeszélsz látszik. És mi a helyzet azokkal az értékelésekkel?! Talán hazugság? Van közte olyan amit még a fogyasztóvédelmi törvények is védenek, csak szegény fogyasztó ezt nem tudta. Lehet megírom neki. Oké?
14/22 anonim válasza:
na most mi van? A többire nem is tudsz mit reagálni?
15/22 anonim válasza:
Mit reagáljak :D Nekem mindegy mit gondolsz tőlem írhatsz az atya úristennek is hogy zárassa be a PCX-et az emberek 70% akkor is tőlük fog rendelni a te "tüntetésed" ellenére is.
16/22 anonim válasza:
De ha én írok össze gépet akkor ezeket a PCx-es lehúzásokat hanyagold mert evvel rossz fényt vetsz rám is . köszi !
17/22 anonim válasza:
Mert milyen tekintélyed van teneked? Kicsit kilóg, hogy te nem érdek nélkül írod össze a PCX árlistájából. És lehetsz hozzáértőbb, mint egy laikus, sőt még lehetsz technikus is, de a lényegen nem változtat semmit.
18/22 anonim válasza:
Mond ezt el azoknak is akik leértékelték a boltot, mert láthatóan komoly bonyodalmakba ütköztek. Ne nekem magyarázz.
19/22 anonim válasza:
Nem azért mondom csak a kérdezők bizonytalanok lesznek a válaszomban ha ilyeneket írsz oda és az nem jó hogyha bizonytalanok.
20/22 MGéza válasza:
L.G.A... azért látod a legtöbbször hogy a pcx-en rakják össze a kérdezőnek a cuccot, mert ott a leggyorsabban kezelhető és legegyszerűbb a gépösszerakó. Ez nem sulykolás, hogy onnan kell venni! De úgy egyébként ha nagyon meg akarod vitatni, nyiss inkább topicot, nem ezt kéne szanaszét offolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!