Mit gondoltok az Aula Killing the soul egérről? Játékra érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Árukeresőn az első helyen van ha beírom hogy egér, olcsó is és 2000 dpi-s. Fps játékokhoz megfelelő lenne a pontossága?2016. febr. 10. 16:10
1/5 anonim válasza:
Gyatra a pontossága, viszont legalább olcsó és világíít.
2/5 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a Trust GXT25, csak más a színe.
Ilyen van nekem is, kb. 2 hónap után lejött róla a festék.. olyan szinten elkopott. A görgő 3-4 hónap után adta meg magát. Szóval nem ajánlom.
3/5 MGéza válasza:
Első ránézésre egy igénytelen, fröccsöntött vacaknak mondanám, ami ráadásul csúszós is. Mondjuk én se szoktam márkás egeret vásárolni, de ami van, arról jó véleménnyel vannak, E-3lue Mazer II. Bizony, jól látod, a vezeték nélkül top 10-es és szinte sehol nem kap rossz értékelést:
4/5 MGéza válasza:
De! A legfontosabb: egeret ha lehet úgy vegyél hogy előtt meg tudod tapogatni. Érdemes áruházba, médai markt ilyen helyre menni és kézbe próbálni. Megette a fene a legjobb logitech vagy razer egeret is, ha nem áll kézre, hiába van csúcs, hiper-szuper szenzora.
5/5 anonim válasza:
Kínai webshopos hulladék, de ennyiért nem lehet jó minőségűt kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!