Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok az Aula Killing...

Mit gondoltok az Aula Killing the soul egérről? Játékra érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Árukeresőn az első helyen van ha beírom hogy egér, olcsó is és 2000 dpi-s. Fps játékokhoz megfelelő lenne a pontossága?
2016. febr. 10. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyatra a pontossága, viszont legalább olcsó és világíít.
2016. febr. 10. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, mint a Trust GXT25, csak más a színe.

Ilyen van nekem is, kb. 2 hónap után lejött róla a festék.. olyan szinten elkopott. A görgő 3-4 hónap után adta meg magát. Szóval nem ajánlom.

2016. febr. 10. 16:20
 3/5 MGéza ***** válasza:

Első ránézésre egy igénytelen, fröccsöntött vacaknak mondanám, ami ráadásul csúszós is. Mondjuk én se szoktam márkás egeret vásárolni, de ami van, arról jó véleménnyel vannak, E-3lue Mazer II. Bizony, jól látod, a vezeték nélkül top 10-es és szinte sehol nem kap rossz értékelést:

[link]

2016. febr. 10. 17:21
 4/5 MGéza ***** válasza:
De! A legfontosabb: egeret ha lehet úgy vegyél hogy előtt meg tudod tapogatni. Érdemes áruházba, médai markt ilyen helyre menni és kézbe próbálni. Megette a fene a legjobb logitech vagy razer egeret is, ha nem áll kézre, hiába van csúcs, hiper-szuper szenzora.
2016. febr. 10. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kínai webshopos hulladék, de ennyiért nem lehet jó minőségűt kapni.
2016. febr. 11. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!