Mi a véleményetek a Soul Eater animesorozatról? Érdemes megnézni?
Figyelt kérdés
Na és az érdekelne hogy a vége rendesen le van zárva vagy úgymond levan csapva?2012. febr. 25. 15:28
1/7 anonim válasza:
rendesen le van zárva a vége:D és szerintem nagyon jó anime érdemes megnézni:D
2/7 waland válasza:
Bár nem néztem végig, de állítólag rendesen le lett zárva. Csak hát sajnos nem úgy, mint a manga, mert az még mindig fut. Én ott hagytam abba, ahol eltért a történet az eredetitől. Mindenesetre ettől függetlenül én is ajánlom megnézésre, de utána kezdj bele a mangába is.
3/7 Pulcsi21 válasza:
Nagyon jó érdemes megnézni :)!
5/7 csency888 válasza:
szerintem nagyon jó az anime...
most kezdek igazán ilyen anime fan lenni,így nézem a soul eatert,a death noteot,bleachet,narutot,wolf's raint...
de ajánlhatom az eddigi kedvencemet? FAIRY TAIL
6/7 anonim válasza:
Legjobb !!
Ja am igen rendesen le van zárva de a manga tovább megy
7/7 BlackWolf válasza:
Nagyon jó anime, én megnéztem,tetszett,rendesen le van zárva,érdemes megnézni. Egy picit csalódtam benne mert azt hittem hogy a Soul és a Maka összejönnek a végere de no pronlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!