Miért nem tudok erre a Particíóra telepíteni windowst? (Kép lent)
2016. febr. 9. 18:23
1/11 anonim válasza:
Ezt a 100 MB-os partíciót a telepítő hozza létre saját magának. Nem tudsz hozzáférni, de nem is tanácsos, mert összeomlik az egész rendszer.
Windowst csak tiszta telepítéssel érdemes telepíteni, vagyis úgy, hogy a telepítővel törölteted a szükséges partíciókat, majd megformáztatod vele újra.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom az a gépembe lévő SSD-re telepített Windows 10 hozta létre de én szeretnék a külső 1 terrás vinyómra windows 7 ultimatet telepíteni meg is csináltam neki a 120GB-os külön particíót de amikor rá akarnám telepíteni boot után azt írja amit kiraktam kép
2016. febr. 9. 18:39
3/11 anonim válasza:
USB -re nem fogsz tudni telepíteni Windows rendszert, mert olyan a rendszer felépítése hogy indításkor újra inicializálja az USB portokat és gyakorlatilag ezzel kirántaná a rendszer maga alól a hardvert.
4/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz de akkor h lehet h a tanárom arról bootolja rendszerét?
2016. febr. 16. 15:34
6/11 A kérdező kommentje:
Uhmmmm XP és láttam is h elindul
2016. febr. 16. 18:20
7/11 anonim válasza:
Igazából nem XP, hanem egy Windows Live rendszer.
Hasonló rendszer szinten mint a Windows Vista -tól a telepítő,
csak egy Win XP szerű kezelő felületet tölt be.
Szóval amit keresel az Windows PE alapú live rednszer.
8/11 A kérdező kommentje:
Oké és azt h lehet telepíteni pendrive-ra akár?
2016. febr. 23. 16:15
9/11 anonim válasza:
Töltsd le az ISO -t és rakd rá Penn -re.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi ezzel sikerült ;)
2016. márc. 5. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!