Milyen tápegységet ajánlanátok hozzá 26 ezer körül?
Konfig:
Asrock B85 PRO4
Intel Core i5-4460
Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSD
Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Blue
Asus GTX970 4GB DDR5 STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5
Kolink Aviator CAKL004 fekete számítógép ház
Samsung SH-224FB/BEBE fekete DVD író
Sound Blaster Audigy SE 7.1 OEM hangkártya
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Köszi előre is!
20 alatt is teljes mértékben megbízható tápot kaphatsz hozzá, nem kell egy ilyen alacsony fogyasztású géphez (kb 250 watt) egy bazi drága tápegység.
Pl. [link]
Be quiet! 400W System Power 8 BN240
(a pure power típusú tápok is stabilan hozzák a feszültségszinteket és jó minőséget képviselnek)
#1 +1
azert a System a legalja BQT bol nem epp csucs vga ala valo, illetve akkor a regi joval elonyosebb (uj System 8 tol) S7 450/500 at kellene ami lenyegeben az osszestol kiemelkedik ebben a kategoria savban (kivetel #1 E10 400 jobb toluk de az mostanaban jelentosen dragabb ugyhogy mindegy)
eleg sivar igy a kinalat(valasztek) hogy az olcsotapok kozt mondhatni egyeduralkodo lassan a BQT :D nem mintha baj lenne, de a regi szep idokhoz kepest szegenyesebb amikor volt rendesen valasztek a kiemelkedo olcsokbol is
persze regi bekeidokben minden sokkal sokkal olcsobb is volt
ennek nem tudom mennyi haszna, de ha utana jartal hogy van ahelyett hogy alaplap árahoz hozza tenned es egy jobb hangkartyas meg eleve jobb lapot vennel...
szerintem gyakorlati ertelme nincs
amugy is manapsag mar vga is tud hangkartyakent uzemelni pluszban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!