Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől melegszik 55 °C-ra az...

Mitől melegszik 55 °C-ra az alaplapom?

Figyelt kérdés

A processzor hőmérséklete rendben van (33 °C), a merevlemez kicsit meleg (43°C). Végeztem teszteket (memória és HD Sentinel), mindent kifogástalannak mutat. Kitisztítottam és újratelepítettem a gépet, de változatlan minden. Gyakran lefagy ill. kék halálozik.

Egy Fujitsu fekvőházas brand gépről van szó. Újat kéne venni, de egyenlőre nem tudok.

Azt olvastam, hogy ki kell cserélni a gombelemet, ill. a tápegységgel lehet gond. Ez utóbbi szívás lenne, ugyanis nem szabványos tápegységet használ a Fujitsu, fizikailag bele sem tudom rakni a gépbe.

2016. febr. 8. 10:38
 1/1 CspCsj ***** válasza:

Kékhalálok részleteit keresd ki az Eseménynaplóból, vagy a BlueScreenView progam kikeresi és listázza.

[link]

2016. febr. 8. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!