Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon melegszik az alaplapom,...

Nagyon melegszik az alaplapom, miért?

Figyelt kérdés
Egy Gigabye M61PME-S2 lapról van szó. Játék után 65-68 fokos lesz, előtte 48 körül van. Egy játék elkezdett akadni, aztán kékhalál és a gép újraindult. Az összes játék rosszabbul fut mint ahogy kéne nekik. A gépem többet bír el. Lehet táphiba? A többi hardver nem melegszik nagyon.
2010. jún. 1. 19:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és le van szedve a ház oldala, van benne 1 venti és nem is poros.
2010. jún. 1. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
biztos, h nem a proci melexik be naon?
2010. jún. 1. 19:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Biztos. :) Az most alapjáraton 46 fokos, játékba max 55 és Amd.
2010. jún. 1. 19:46
 4/9 A kérdező kommentje:
És az az Aux az micsoda? Mert az elég sokat mutat. Most is 56 fok
2010. jún. 1. 19:47
 5/9 anonim válasza:
hűtőpasztád ellenőrizd.. vannak egyes barmok akik a fóliát is rajtahagyák és úgykenik rá a pasztát netántán lehetséges teis ígytettél?:D
2010. jún. 1. 22:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Óóó hogy....

Én nem pasztáztam semmit. Nem én szereltem be a gépet.

2010. jún. 1. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
paszta a proci alatt van. nem olyan konnyu lecsekkolni, ha még nem csinaltal olyat
2010. jún. 2. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:

A "paszta" mióta van a proci alatt? XD

Max a hűtő és a proci között.

Biztos,hogy a processzorral van probléma, attól áll le a gép meg akad a játék, mert túlmelegszik. Nekem is volt ilyen problémám, 250ft-ért veszel hűtőkrémet és jó lesz!

2010. jún. 4. 09:15
 9/9 anonim válasza:

hűtőkrém :D aztazeget az micsoda?:OXD

de mondom hogy a paszta a bibi megírtam már egyszer és am meg nem aon nagydolog leszeded a hűtőt róla..(lepatintod vagy kicsavarozod vagy ahogy lekel szedni de általába ez a kettő) és utána letörlöd egy bankkártyával amin lehetőle több milla is van mert csak azzal lehet és utána óvatosan esetleg pzs-vel és felkened a pasztát a közepére de csak keveset szerintem a legjobb egy Arctic Cooling MX-3 aból is elég a kissebb és viszapakolod és tökéletes lesz:D

2010. jún. 5. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!