Miért van TirexiHD-nak ilyen jó gépe?
Mert nem tudom hány évesen is az anyjánál lakik ahelyett hogy elköltözne vett 2millióért egy gépet meg nem tom hány millióért egy opel astrát
Ha normálisan keresnél és otthon laknál nem kéne bele adnod az otthoni cuccokba semmit te is jó gépet rakhatnál össze 3-4hónap alatt még ha csak 100ezret is keresel egy hónapban
Amúgy nem éri meg eltúloz mindent szép látvány meg minden de minek? Gondolom az egere is csak 40ezer körül van nem hogy még a ventillátor szabályozója ha jól emlékszem az is 40k körül van és ezek a leglényegtelenebb dolgok
32gb ram mire kell az? nem mondom hogy rossz gépe van de erősen el van túlozva és a minek kategóriában van
Szerintem két fajta ember létezik:
Az egyik, akinek nincs élete, csak a gépe létezik és így a virtuális világban szeretné kiélni magát.
Ja meg van a másik, aki néha játszogat.
Szerintem nincs jogunk beleszólni hogy ki mire költi a megkeresett pénzét. ha neke ez a mániája, akkor had csinálja.
Hogy "Miért van neki ilyen komoly gépe " Mi közünk van hozzá ? :)
Hát ja, sajnos életet nem lehet vásárolni PCX-en, sőt még iPonon sem.. :/
Amúgy ez tényleg a felesleges kategória, ha munkára használná a gépét és arra költene ennyit szerintem még az is túlzás lenne.. Ez csupán felvágás, a 10-15 évesek szemében ettől lesz "nagy" ember. Aztán egyszer ők is kinőnek ebből, rájönnek, hogy egy jó VGA által még nem vesztek el a szüzességüket stb.. :C
és még egy kérdés miért van beleírva a névjegyébe hogy milyen az autója :D?most néztem :D https://www.youtube.com/user/TirexiHD/about "My Car: Opel Corsa 2015 (OPC Line)" :D
Ezt nem értem miért szükséges
Azért, mert csúnya és 30 év múlva sem lesz barátnője, meg
az i7 procijára fogja verni? :O
Nem tudom, biztos ezzel is "menő" szeretne lenne a 12 évesek szemében.
Felveszi videóra hogy Kidobja a harmadikról majd szétveri mint az i7-nek a gyári hűtőjét,aztán felteszi youtubera :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!