Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TirexiHD mért kezdi már...

Akosrakos kérdése:

TirexiHD mért kezdi már megint ezt az ellenségeskedést? Megint letiltja a kommenteket, értékelést, nem lesz több mikrofonos videó.

Figyelt kérdés

Már megint a Magyarságra haragszik, de azt nem veszi észre, hogy ezzel az összes nézőjével aki kedveli azzal is kicseszik.

Beszól, hogy úgy a magyarok így a magyarok. Közben ő is magyar ha nem venné észre.Ha csak 1 negatív komment van akkor már is az egész magyarságra haragszik. Közben a videóiban azt pofázza, hogy jaj ez ilyen szar ez olyan szar. Ennek is szar az irányítása, a másiknak a grafikája. Egy házilag összerakott szar. Így meg úgy menőzik az új cuccaival. A gyengébb cuccokat meg elszólja, hogy az milyen gagyi. Szóval ez a gyerek egy kétszínű patkány sajnos. Nem ezt néztem ki belőle :( Amúgy ez a gyerek látszólag eléggé antiszociális lehet.

2015. júl. 20. 14:26
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
29%

1.) SENKINEK semmi joga nincs ahhoz, hogy anyázzon a videója alatt.

2.) Magyarokra haragszik. Kire haragudjon?! A csóró franciára,németre,hollandra,szlovákra stbre aki megnézi a videóját, és neki tetszik és nem szól be? Láttál már olyan kommentelőt, aki nem magyarul szólt volna be neki? NEM! Akkor? Jogosan haragszik a magyarokra.

3.) A csatorna hivatalosan nem is magyar.

4.) Rossz irányítás, rossz grafika- irányítás sajnos 100 játékból 95-ben el van rontva. A grafika meg rossz, mivel kevés játék támogatja a 21:9-es képarányt, illetve a maga a grafika is elvan rontva hány játékban. FC4 hibás grafika például... Tele van árnyékhibával.

5.) Nem menőzik, bemutatja, kicsomagolja... Az nem menőzés. Menőzésnek az látja, aki irigy rá, hogy neki nem lehet 980TI videókártyája...

6.) A gyengébb cuccok logikus, hogy gagyik... Nem csak ő gondolja így. Ha max grafikán akarsz játszani, akkor X játéknak nem lesz elég egy GTX660... Ha mindent max grafikán akarsz játszani nagyon kell egy 980 minimum, neki 2 is volt ugye SLI-ben.

Nem kétszínű. Ilyen a személyisége.

2015. júl. 20. 15:05
 2/49 anonim ***** válasza:
35%

A fő probléma nem vele van közel se. Hanem azzal hogy a legtöbb ember irigykedik rá, hogy mennyit keres a videózással.

Nem csak vele van ez hanem a többi ismertebb magyar youtube-os emberkével. Szídják őket, mert irigykednek rájuk, hogy nekik sikerült, meg persze szidni egyszerübb mint mondjuk utánuk csinálni.

2015. júl. 21. 00:31
 3/49 anonim ***** válasza:
36%
A fő probléma pont vele van szerintem. A többi youtubost miért nem fikázzák ennyire? Kit érdekel, hogy milyen drága cuccai vannak? Attól függetlenül élete nincs. Emiatt irigykednek rá? Max a 10-12 évesek. Nevetséges, ahogy besértődik mindenen, mint egy kislány. Ha ennyire komolyan vesz mindent, minek olvas kommenteket? Én tegnap iratkoztam le a csatornájáról, főképp emiatt a mondata miatt: "a magyaroknak semmit sem köszönhetek". Az uccsó videóban azt mondja, hogy amikor letiltotta utoljára a kommenteket, videókat Magyarországon, hirtelen nem lett annyi feliratkozó, majd utána mondja, hogy elenyésző a magyar feliratkozó, ezért neki nem számít, hogy litiltja. Kétszínűségből jeles. Az összes magyarnak le kéne iratkoznia, aztán akkor nagyot nézne, hogy kinek mit köszönhet
2015. júl. 21. 08:01
 4/49 anonim ***** válasza:
30%

Kedves 3-as!

Te is irigy vagy :D Ő bemutatja, hogy miket vesz, használ, véleményt mond róluk... Ha nem mondaná el, nem írná ki, akkor meg az lett volna minden második komment, hogy "milyen géped van?"

Irigy vagy, mert neked nem lehet most olyan konfigod.

Statisztikákból látja, hogy melyik országból nézik, honnan vannak feliratkozói stb. Nem lenne értelme annak, hogy hazudjon...

Aki nem bírja, az iratkozzon le, már ott nem értem, akkor minek iratkozott fel? Példának itt vagy te is. Minek iratkoztál fel, ha nem érdekelnek a videói?! XD

Szóval aki azt mondja, hogy nem irigy, de "minek menőzik a cuccaival" az nincs tisztában az irigység jelentésével.

Azért is irigyek vagytok, mert ő megveheti, mert dolgozik érte. Nem anyuci, apuci... Ő keresi meg rá a pénzt. Senkinek nincs ahhoz köze, honnan van neki rá...

Különben ha figyeltétek kik anyáztak, kik mondták el mindennnek, kiket tiltott ki, akkor láthattátok, hogy tini gyerekeket, akik azt hiszik nagy vieósok lesznek a kérdezz felelek videóikkal. Kérdezz felelekkel soha semmire nem fogtok menni. Gameplayal se, csak ha képesek vagytok nagyot alkotni, de magyarország YouTube csatornáinak 95% nem tud videót készíteni. Tele lag, magyarázkodás, droppok, 12 éves gyerekek, vékony kislányos hang, zúgó mikrofon, 480p-s videók, felkonvertált videók 1080-ba, de a minőség sehol... Ez a agyar YouTube közösség...

2015. júl. 21. 08:53
 5/49 anonim ***** válasza:
40%

kedves 4.

Persze mindenki irigy...

Nagyon nem érdekel, hogy honnan van pénze a cuccaira, felőlem lehet anyucitól vagy apucitól is. Mindenki saját maga dönti el, hogy mire akar pénzt költeni. Azért iratkoztam fel rá még régebben, mert vicces volt, ahogy a gagyi játékokat bemutatta, de ezek a kiborulásai kezdenek szánalmasak lenni. Ugyanolyan, mint azok a 10-12 éves anyázó gyerekek, akiket tiltogat, csak nem veszi észre magát. Ezekkel a kiborulásokkal csak saját magát járatja le. Csak eteti a trollokat, aztán utána meg sír a szája

2015. júl. 21. 12:21
 6/49 anonim válasza:
93%
Én értem, hogy valaki nem bírja a negatív kritikát, de ahogy ő is mondja más videós is kapja ezt, csak vele ellentétben ők azt is látják, hogy sokan támogatják. Az a baja, hogy csak a negatív dolgokra figyel, semmi más nem létezik számára. A mostani videója után már tisztán látszik, hogy szarba se veszi a nézőit, csak a megtekintésért csinálja. Számomra most derült ki, hogy mennyire undorító ez az ember. Leiratkoztam. (az mondjuk érdekes, hogy hangoztatta hogy Magyaroszágról semmi megtekintése és feliratkozója sincs, mégis ide jött feliratkozót koldulni hogy meglegyen a 100 ezer. hmm..)
2015. júl. 21. 12:31
 7/49 anonim válasza:
81%

Micsoda egy hülyeség ez az egész amit elmondott a videóban!

Még hogy nem érdekli ki mit és hol ír? Ha nem érdekelné, akkor nem születne 40+ perces videója , amiben kb. agyér görcsöt kap az idegtől. Nem kell messzire menni, mert szerintem az első választ is ő írta! (Nem ismerem az oldal rendszerét, de ha esetleg törölhető valahogyan a válasz akkor itt egy mentés róla: [link] )

Hát nem érdekes? Milyen szépen elmondja az érveit , pont mint a videóban :-)

Továbbá , mit is tett le ő az asztalra???

Felvételeket arról ahogyan játszik! Ehhez nem kell ész, nem kell kreativitás.

Kell hozzá egy jó gép , ami neki megvan és kész.

Második csatornájából ömlik a pénz....

Hmmm... Van neki olyan is? És ezt szerintetek el kell hinnie bárkinek ? Gondolkodjatok, ez is csak egy morzsa amit elhintett, hogy felkapottabb legyen a csatornája. Neki az csak jó ha az emberek beszélnek róla.

A kommentelést már máskor is letiltotta, szabályokat is alkotott, de hamar feladta azokat is , mert egy idegroncs a gyerek. Ez megint egy kétségbe esett döntés részéről. Valószínűleg ha olvas még pár szép hsz.-t akkor elviszi a mentő.

(De megnézném azt a fejet, amikor a nagy fülese alatt majd szét csattan az a vékonyka kis feje :-) )

Nyugi emberek majd ha apad a kassza , lesz komment megint és azért a szép beszédéért lehet majd alázni bátran.

Végszóra pedig:

Nekem nincs PC , helyette családom van , gyermekem van, akit fel kell hogy neveljek. Fenn kell tartanom egy házat és egy háztartást.

((Ehhez képest az emberünk elmondja egy videóban, hogy nem apuék tartják el , mert ő maga fizeti az internet számlát))És még mit? Ja mást semmit, csak egy internet számlát! NEVETSÉGES! Szóval mindent egybevéve, én nem kapok agygörcsöt a gép előtt ülve, hanem élvezem az életet az imádott feleségemmel és a csodálatos gyermekemmel!

Ismerlek tirexi tudom , hogy olvasod ezt is!

Simogasd csak a kis csillogó youtube tábládat. Amikor majd rájössz, hogy milyen értelmetlen baromságra verted el a fél életed, akkor majd leesik , hogy mekkora lúzer voltál.

Emberek youtube-ra fel, de ha tirexit néztek(bár értelmes ember ilyet nem csinál) , az a minimum , hogy egy ADBlock reklám blokkoló legyen a böngészőre rakva!!!

2015. júl. 21. 12:46
 8/49 anonim ***** válasza:
77%

Nemigen tudok erre az emberre mit mondani elég érdekes.

Amúgy itt [link]

meglehet nézni,hogy kb mennyit keres youtube-on és minimum havi 1300$ (360.000 Forint) DE ez a minimum ennek valószínűleg a dupláját vagy a tripláját keresi.

Amúgy a legegyszerűbb a számára szerintem az lenne,hogy kommentár tiltva,és kommentár nélküli videókat készít

ha ennyire nem bírja a kritikát meg utálja a magyarokat akkor miért készít magyaroknak kommentáros videókat?? bár mostantól már valószínűleg nem fog. Miért nem csinál Angol videókat Úgyis a nézőinek a nagy része angol az elmondása alapján.ja mert,hogy nem tud Angolul manapság már ingyen is meglehet tanulni angolul pl Duolingo és társai.

2015. júl. 21. 16:46
 9/49 anonim ***** válasza:
59%

Aki esetleg még nem látta :D

https://www.youtube.com/watch?v=f8rXwr944Wo

Persze nem mondja kiről beszél de Tirexiről :D

2015. júl. 21. 16:53
 10/49 anonim ***** válasza:
84%
Én megnéztem ezt a tirexi csáveszt, és nagyon nem tetszik. Pl. a csatorna névjegye ANGOL, de pl. a 100k feliratkozós videó MAGYAR. Nem néztem meg a videóit, mert besz@***rt a Windows Vista a régi laptopon, és csökkentett módban megy, de amikor alkalmam lesz, akkor megnézem, és írok részletesebb véleményt. Oké, internacionalizmus, mert úgy több lesz a szábszkrájber, de NA! Először is csinálhatott volna még egy csatit(ha van, akkor semmi), és akkor az egyik csati magyar lenne, másik internacionális. És feltételezem, hogy aki feliratkozott rá, az a másik csatijára is föliratkozna... Nem tudom minek hívjam ezt, de nekem ne mondja, hogy nem köszönhet semmit a magyaroknak, mert a magyarok OLYKOR nagyon összetartóak tudnak lenni, és akár egy egész életen át éghetne a szégyen miatt! ... Magyar+internacionalizmus= ratyi, rosszul szerkesztett csatorna, ezt tapasztalatból mondom, mert megpróbáltam-nem sikerült.
2015. júl. 21. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!