Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen procit ajánlotok a...

Milyen procit ajánlotok a mostani Phenom X4 840 helyett, ha az alaplap foglalata AM3+ -os?

Figyelt kérdés

Keresgéltem de már pár éve nem is adtak ki ehhez a foglalathoz procikat, ha jól tudom az A10 sorozat a legújabb de az FM2+ -os és integrált videokártya is van bent amira szerintem nincs szükségem (arra is be akarok újítani).

Jobban járnék egy új alaplappal és egy A10-es procival?

Tudom, hogy sokan az Intellel fognak jönni, de arra nem igen akarok annyit költeni meg inkább a játékok miatt kellene fejleszteni a gépet ami meg inkább a videokártyán múlik ugye.

Mit tanácsoltok?

2016. febr. 6. 16:17
 1/1 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szamit az alaplap pontos tipusa, ha van tobb verzioja akkor az is pontosan, szamit hogy bios a legujabb e vagy milyen, nem art amugy is legfrissebbet feltenni ra ha még nincs

fejlesztes pedig nem olyan egyszeru

nem artana tudni penz osszeget mennyit szansz ra max

nem art tudni mostani vga dat

monitorod felbontasat

mire hasznalod majd gepet leginkabb

kellene tudni tapegyseg pontos tipusat hogy ne kesobb kelljen szorakozni vel

gephazrol sem artana tipust tudni, be e fer e vgal tud e rendesen szelozni majd a gep fejlesztes utan is

A10 nek akkor van ertelme ha pcie vga t nem veszel hanem csak az A10 et hasznalod

cpu kent azt nyujtja amit a Athlon x4 860K vagyis pcie vga ala ezt erdemes fm2+ on

amugy AM4 nemsokara megjelenik erdemes lenne cpu es platform valtasal addig varnod ha amd nel maradnal

intel nem draga hiszen altalanosagban mai intel 2szalas proci azt nyujtja amit amd 4-6szalas proci, intel 4szalas proci pedig amit amd 8szalas proci

jatekokban hatalmas folennyel

es lassan munkaban is vagyis altalanos szamitasi teljesitmenyben is intel jobb, pont azert amit irtal amd nagyon reg nem frissitette erdemben a procijait kiveve fm2+ al

AM4 en fog elvileg mindent tokeletesiteni, vagyis nagydurranasnak igerik, IGP teren biztos az is lesz mint ahogy eddig is, cpu teren majd kiderul

2016. febr. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!