Tp-Link router beállítás?
Adott egy Tp-Link TL-WR841N router aminek az Easy Setup Assistant telepítő cd-je szart sem ér és egy ADSL2 D-Link modem egy Invitel-es nettel. Probáltam a webes felületen is de nem sikerült az se.. Továbbra is "nincs internetkapcsolat".
Valaki adna egy részletes instrukciót?
Röviden a WAN beállításoknál kiválasztasz egyet (én nem tudom, neked milyen van, de nagyon valószínű, hogy vagy Direct IP-t, vagy Static IP-t, vagy PPPoE-t kell választanod)
PPPoE-nél jelszó van, ha kaptál olyat, akkor az lesz.
Oda bepötyögöd, és vezetékessel elvileg készen is vagy, a wifi beállítása egy külön művészet lesz (WPA2 PSK, stb..).
Nem, a leírás szerint nem. Azt előtte kell beállítani, amikor a routert telepíti. De semmiképp sem jó ez a bejelentkezés. Vagy admin/andin-nak kéne ott szerepelnie, vagy normál felhasználónevének és a jelszavának. Ez a párosítás így sehogy sem stimmel, szerintem a tisztelt kérdező valamit félreértett. Kérdező, ez szerint próbáltad? Nem maradt ki egy lépés sem?
@MGéza: Oda nem kell a router jelszava, a leírás szerint sem, te valamit nagyon félreértettél.
Jó, hogy a kérdező rakott screenshotot, mert egyből látszik, hogy azt rossz helyre írta, oda a szolgáltatótól kapott adatok kellenének.
(MAC címet is lehet, hogy klónozni kell, de előbb meg kell próbálni a rendes jelszóval, valószínűleg úgy lesz jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!