Ez a gép egy 0-20-as skálán kb. hol áll? (Gamer felhasználásra)
Figyelt kérdés
CPU: Intel Core I5 4460 3.2
GHz
Alaplap: Asrock B85-M Pro 3
RAM: Kingston Hyper-X 1600 MHz 2x4 GB
HDD: Toshiba 1TB
Táp: Cooler Master B2 500W
VGA: Gigabyte R9 390 8GB G1 Gaming
2016. febr. 5. 18:41
2/9 anonim 

válasza:

Miért kell megint megkérdezni?
10-11.
3/9 anonim 

válasza:

attól függ, hol a 20.. a határ, mint tudjuk, a csillagos ég (egyébként ezzel mostanság bármit elfuttatsz, de még felbontást se írtál, meg ilyenek, így sokat nem lehet mondani)
4/9 anonim 

válasza:

Átlagos középkategória, egy a felső kategória alsó szegmensében elhejezkedő videokártyával. Ez így 10 pont
Egy gtx970-el 11 vagy nagy jó indulattal 12 pont.
5/9 anonim 

válasza:

azért nem mondanám hogy a videó kártya rossz az utolsó kicsit elfogult.De mindenféleképpen egy 10-11 megvan .
6/9 anonim 

válasza:

Én nem is céloztam arra, hogy rossz a kártya! A 390/970 a felső kategória alsó szegmensében helyezkednek el mindketten, de mivel kicsit jobban szeretem az Nvidiát mint az AMD-t ezért 1-2 pont pluszt megér nekem.
7/9 anonim 

válasza:

8-9
(Egy Fury Crossfire elég durván odavágna neki)
8/9 anonim 

válasza:

Olyan 220 ezret erre biztosan rákölthettél. Valahol 13 és 15 közt lehet.
9/9 anonim 

válasza:

azért ha egy 4x Sli Titan X a 20 akkor ez olyan 6-7 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!