Egy egérnél mit jelent az, hogy "üzleti felhasználásra"?

És akkor ha egy adott típusból van üzleti és nem üzleti, mint amit fent linkeltem, akkor jobb a nem üzlet?
Mert a technikai paraméterei ugyan azok a kettőnek ahogy nézem és árban sincs jelentős különbség.

Köszönöm.
Igen, teljesen általános felhasználásra keresek jó minőségű vezeték nélküli egeret ilyen 5-6eFt körüli áron.
Volt Microsoft egerem, nagyon jó volt. Azért szeretnék most is olyat. Csak szegény a kukában végezte. Nem kimondottan az ő hibájából. Sokáig nem volt használva és az elem szétfolyt benne. Szétmerte teljesen az elektronikát.

Ennél a típusnál azt írják, hogy "akár" 8 hónapig is bírja egy ceruzaelemmel. Nyilván használatfüggő a dolog. Ha napi 2-3 óra netes böngészéssel egy elemkel elmegy 2-3 hónapig, azzal már elégedett lennék.
Régebben próbáltam a tölthető akkukkal is. De az a tapasztalatom, hogy azokkal jóval rövidebb ideig bírja egy töltéssel, mint a hagyományos elemekkel. Persze az akkunak ott az előnye, hogy újra lehet tölteni, nem kell egyből kidobni. De 2-3 naponta töltögetni elég körülményes volt.
Megvettem azt ami elvileg nem "üzleti". Legalábbis cikszám alapján az. És van ezen is kapcsoló.
Egyelőre tetszik. Kényelmes, percíz, jó minőségűnek tűnik. Majd arra az "akár 8 hónapos elem élettartamra" leszek kíváncsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!