Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Beleférne ebbe a házba egy...

Beleférne ebbe a házba egy ilyen videó kari?

Figyelt kérdés

Szóval van egy M-TECH FM12A-BK ( [link] ) most télen tettem a házba még egy ventit tehát most szép "kereszthuzatos" (egész jól áramlik a levegő) az lenne a kérdésem hogy bele e férne egy MSI GTX 970 ebbe a házba? Ha nem akkor melyik lenne az ideális GTX 970 kártya a házba?

Előre is köszönöm

2016. febr. 3. 13:11
 1/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

elvileg kb. 30cm es fer a hazba

a vga majdnem 28cm es

neked kell tudni bevallalod e

szerintem nyugodtan mehet egy 1 ventis (vagy 2ventis de) rovidebb 970 is, ha csak nemntervbe van egy jofele gephaznis kesobb

2016. febr. 3. 13:33
 2/5 A kérdező kommentje:
természetesen már szemezhetek egy új gépházzal csak ezt még nincs szívem lecserélni ez szerintem majd egy nyári projekt lesz tehát egyenlőre marad még ez (tudom nem egy csúcs ház de teszi a dolgát és ahhoz képest egész jól szellőzik!)egy ventis VGAt nem szívesen vennék minimum a kettő ha nem baj de azért köszönöm a válaszod
2016. febr. 3. 13:37
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

970 hez eleg az 1venti

tuninghoz meg komolyabb haz kellene, ismerete nelkul meg lehet komolyabb tap is kellene...

mivel pont egy masik kerdesnel neztem pl egy 970 phoenix 25cm kb (24,7) szoval rovid

de 2 ventis es nagyon jofele kartya (tuningra is)

vagyis mint #1 irtam 2ventis bol is van valasztek

de elmeletben az altalad kinezett is be fog ferni

Xy4

2016. febr. 3. 14:26
 4/5 A kérdező kommentje:
tápnak egy FSP raiderem van bírnia kéne még tunningal is :/ De köszönöm a választ
2016. febr. 3. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Most néztem az evga superclocked ACX 2.0-át is az csak 242mm hosszú legalább is PCX szerint!
2016. febr. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!