Yolókaimore kérdése:
Szeretnék venni egy új monitort milyet lenne érdemes vennem?
Figyelt kérdés
szóval 21:9es monitorokat nézek
egész pontosan egy LG 34UM67-P t szemeltem ki ami mindenben jó lenne azt leszámítva hogy nincs rajta usb bemenet ami zavar mert később lehet kalibrálnám majd eszközzel tudtok ehhez hasonkó monitort amin van usb?
2016. jan. 31. 21:46
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok jártas a 21:9-es monitorokban, de ahogy néztem, nem igazán van más alternatívád.
Az USB miért kellene rá? A kalibráló egy szenzor, amit rábiggyesztenek a kijelző felületére, nem kell hozzá monitori USB port.
2/3 A kérdező kommentje:
Bár lehet hogy akkor is jó ha a számítógépbe dugom nem tudom honnan jött az hogy csak a monitorba lrhet dugni egyébként csak simán kéne néhány extra slot
2016. jan. 31. 23:55
3/3 anonim válasza:
Sajna itthon akkor sincs ilyen rétegigényre nagy kínálat. Egy USB elosztót veszel, és kirakod/beleépíted az asztalba. Én gyurmaragasztóval használom, mivel az egyik házon nincs előlapi panel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!