Laptopot szeretném projektorral összekötni, ezzel lenne egy kis gondom, segít valaki?
Adott egy projektor (most tervezem megvenni, de elméletben bajba kerültem), van rajta HDMI és VGA bemenet is.
Nos a laptopon van a fent említett mind a kettő kimenet, a dolog, hogy én a laptopot összekötöm HDMI kábellel, akkor a képet és a hangot is viszi tovább a projektorra, azaz nem a laptop hangszórója fog szólni, jól gondolom? (Elvileg van hangszóró a projektoron, ha van, azon szól e ilyenkor, ha nincs akkor a laptopon marad a hang, vagy ha van rajta, hogy tudom letiltani, h ne ott szóljon hanem a laptop hangszóróján?)
Vagy a másik, VGA kábellel kötöm össze, akkor csak a képet viszi át és a laptopon marad a hang?
Azért fontos nekem, mert én a laptopnak a hangját bluetootos összeköttetéssel kivittem hangfalakra, és ha a projektoron szól, akkor ugye nem megy át a hang, a projektoron meg nincsen bluetooth :D
Köszönöm előre is a válaszokat.
Ezt a tálcán lévő kis hangerőikonra kattintva,a lejátszó eszközök fülnél tudod beállítani.
Egyszerre lehet bedugva HDMI,egy jack,és egy bluetooth egység is,te magad választod ki hogy melyik legyen az érvényes kimenet.
Vezérlőpult -> Hardver és hang -> Hang | Itt a lejátszás fület fogod látni, itt kell beállítani, mit is használjon.
És ne VGA-val kösd össze, tapasztalat, suliban is van 2 terem, egyikben HDMI másikban VGA kábellel, hát a HDMI-s összekötéssel sokkal élénkebbek a színek.
KÖszönöm a válaszokat
Még egy kérdés, esetleg olyan létezik, hogy ugye ha hangszóró van a projektoron, és van rajta 3,5 jack kimenet, létezik olyan átalakító, amit ha oda dugok be, akkor bluetooth jellé alakítja?
Magyarán , ha pendrivet kötök a projektorra akkor a saját kis jack kimenetén kéne a hangot bluetooth kompatibilissé tenni, és akkor úgy rátudok csatlakozni a hangfallal. ilyen létezik?
Nem igazán értem, mit akarsz ezzel mondani.
Egyszerűen állítsd be, hogy Bluetooth eszköz legyen az elsődleges hangnememet, ne a HDMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!