Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer emachines e-728 tipusu...

Buktácskácska kérdése:

Acer emachines e-728 tipusu laptophoz keresek drivereket valaki tud segíteni? Windows xp professional van rajta! Sata kiegeszitovel stb stb.

Figyelt kérdés
Régi a gép ezt tudom. Soha nem telepítettem még eddig semmit sem újra, de most megtörtént a dolog! Fel tudtam tenni nagy nehezen, de onnantól fogva sem usb-t sem semmit nem fogad el. Internetre nem tudok felcsatlakozni hogy drivereket tudjak letöteni. Hol kezdjem? Mit mivel és hogyan?! Bekapcsol, fut az op rendszer, de sem időt nem jelenít meg, és igazából ennyi. Az "internet varázslót" sem nyitja meg. Más szóval meg vagyok lőve! Előre is köszi az értelmes válaszokat! Előtte win 7 volt rajta!
2016. jan. 31. 09:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!