Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd-ről Intelre váltok....

Amd-ről Intelre váltok. Mindenképpen újra kell rakni a Windowst? (10)

Figyelt kérdés
Amd-ről Intelre váltok. Kérdésem, hogy mindenképpen újra kell rakni a rendszert (Win 10) vagy van lehetőség usb-ről valamiféle javítást vagy driver telepítést csinálni? Rengeteg program van telepítve nálam főleg munka miatt. Csak a backup, a telepítgetések, mindent visszarakni stb... marha sok időbe kerülne. Kösz a válaszokat előre is.
2016. jan. 30. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Még ha meg is tudnád oldani, 90%, hogy szenvedés lenne utána a gép használata. Azt javaslom, inkább szánj rá egy napot, és tedd újra teljesen.
2016. jan. 30. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Igen, újra kell telepítened mivel platform csere lesz.
2016. jan. 30. 19:33
 3/4 Trevor. ***** válasza:
74%
Az alaplap csere miatt erősen ajánlott újratelepíteni.
2016. jan. 30. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, régi a kérdésem, csak tudatni akartam kedves válaszolók: rendszer újratelepítés nélkül ment a csere. A win10 faxául felismert mindent, telepíteni tudtam az alaplap drivereit, a többit meg kibaxta a win 10. Szuper! Azóte meg megy mint az álom.
2016. febr. 23. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!