Az új Tom Clancy's The Division című játék nem támogatja a GTX 750-et?
Szóval nekem van egy GTX 750-em.(tudom nem a legjobb) De már amikor 2014 végén bejelentették a The Divisiont már akkor elkezdtem szemezni és szimpatizálni játékkal .És most olvastam Gamestaron hogy a The Division csak GTX 760-tól fogja támogatni a VGAkat,Ez azt jelenti Hogy én nem fogok tudni vele játszani? Vagy mit jelent?
Támogatott videokártyák:
NVIDIA
GeForce GTX 500 series: GeForce GTX 560 (2 GB VRAM) vagy jobb
GeForce GTX 600 series: GTX 660 GeForce vagy jobb
GeForce GTX 700 series: GTX 760 GeForce vagy jobb
GeForce GTX 900 / Titan series: GeForce GTX 960 vagy jobb
Előre is köszönöm!
hát FullHDn szívesen játszanám de akkor mindegy :S
Most azért nem veszem meg hogy ép hogy elfusson mert egy ilyen játékot azért veszünk hogy csodálkozzon a szemünk. De azért köszönöm!
Van kint gameplay videó, ahol bőven az ajánlott minimum alatti gépen is megy, Intel Q8400 proci, 4GB ram, GTX650!
Más kérdés, hogy a 6GB-nál kevesebb rammal laggol mint a fene, a gyenge proci miatt meg néha a hangok egy része eltűnik, a VGA okán meg 20-30Fps. De megy. A GTX760 azért sokkal jobb és gyorsabb. Csak a fent írt konfigon elvileg el se kéne indulnia. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!