Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek egy Asus R9 290...

Szerintetek egy Asus R9 290 videokártya vinné maxon az alábbi játékokat? : - Tom Clancy's The Division - Project Cars - Watch Dogs - Destiny (Már ha jön PC-re) - Assassins Creed Unity

Figyelt kérdés

Tudom elég ostoba kérdés, mert az egyik legjobb vga a piacon, meg a játékokat sem lehet előre tudni, hogy milyen jól fogja vinni, mik lesznek a pontos gépigények hozzájuk, de érdekelne a véleményetek. 1080p-ben játszanék, maximum beállítás mellett, és a 60 fps lenne a cél. Az élsimítást hagynám 2-szeresen, szűrést meg 4-szeresen.

Egy Intel Core i5 és 8GB 1600Mhz-es ram mellé lenne a kártya.

Válaszotok előre is köszönöm.

2014. máj. 6. 11:48
 1/7 BM-Striker ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 6. 12:01
 2/7 kolbászmester ***** válasza:
78%
Simán vinné, szerintem meg se kottyanna neki, esetleg némelyiknél megpróbálkozhatsz a 4-szeres élsimítással is.
2014. máj. 6. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszotokat, felpontoztalak titeket! :)
2014. máj. 6. 12:05
 4/7 Misi0023 ***** válasza:
Nekem egy OC-s gigabyte r9 290 -em van, eddig mindent vitt maxon, bf4, crysis 3, metro last light. Szerintem megbirkózna velük is :)
2014. máj. 6. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:

simán

mondjuk ki tudja mennyire lesznek ezek a játékok optimalizáltak?

2014. máj. 6. 14:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is akkor nem aggódom annyira, csak féltem, hogy megint belefutok a korszakváltás előtti vásárlásba aztán 1 hónap múlva már csak mediumon játszhatok :/
2014. máj. 6. 17:00
 7/7 anonim válasza:

Azért ennyire nem kellene biztosra menni, egy kicsit gondolkodjunk.

Még nem ismertek a next-gen játékok "követelményei" ill. teljesítményei. Nem tudhatjuk mennyire lesznek jól optimalizálva. Division eleve úgy volt nem is lesz PC-re, Destiny talán lesz talán nem.

AC Unity, Division teljes mértékben új generációs játékok lesznek.

Én nem mondanám azt, hogy gondnélkül futtatja majd a géped MAX. beállításokon az általad említett játékokat.... Watch Dogsot talán (?)

Most jönnek az X99-es alaplapok, Haswell (?) processzorok, DDR4-es RAM-ok. Szóval...

2014. aug. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!