Gigabyte gv-n730d5oc-1gi ez a kártya ugye nem low profile?
nehez ezt megnezned magad?
normal magasagu, 1db szep ventivel es dizajnos burkolattal
GTX970 bol is van nagyon hasonlo (ITX) kartya
vajon ha szerinted a low profile befolyasolna ezt a legapja irodai vga t akkor a csucs vga t mennyire hatranyosan befolyasolja az hogy nem 3ventis (mert olyan is van 970 bol) ? ....
gyakorlatilag semmennyire nem lesz a 3ventis 3szor erosebb es 3x os huzast sem bir
A Low Profile lényege hogy a kártya fizikailag kicsi.
Itt egy 750-es Low profile kártya. Ugyanolyan erős mint a többi.
láttam ezt az oldalt :)
csak érdekelt hogy mi tulajdonképpen low profile
amúgy bőven elfér a házba
ez biztos
#2 >>> #4
nagyon lapos fekvo hazwkba vagy nagyon keskeny allo hazakba kellenek, azert mert a normal nem fer bele
alltalaban dragabbak mint a normalok (legalabbis regebben azok voltak ma mar kisebb az elteres) mivel a gyartaskoltseg kerul tobbe, kisebb helyee kell bezsufolniuk az alkatreszeket
low profile kartyat nem csinalnak olyanbol ahol ez gyakorlatbannis befolyasolna, vagyis tapcsatlakozosakat pl. (bar lehet ilyen is van de még nem lattam)
730 nal ko konkretan erthetetlen az aggodalom hiszen ez nem nagyteljesitmenyu
a szelozest meg nagyreszt a gephaznak (hazventinek) kell ellatnia/segitenie, akkor is ha nem low profile a kartya
Még nem írták, szóval majd én: 730-at játékra ne vegyél!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!