Szevasztok. Egy problémám lenne, hogy egy jó géppel rendelkezem, de valami baj van vele. CS:GO-ban full high-ra teszem, amit GeForce Experience beállított, erre 150-170-200 között ugrál, közben valakinek GTX 660-al 300-al megy, ezt hogyan?
Milyen felbontás, az se mindegy, mert már az 1080p és az 1440P között is legalább 30 FPS különbség van és akkor még nem is hoztam szóba a többi dolgot, szűrűk, textúra szépsége.
Ez így kicsit kevés adat, bár egy 750-től ne akarj akkor se túl sokat várni, és 1440p-ben tolom, mindent kimaxoltam és úgy vannak ilyen 240-320 FPS értékeim, szóval a 750-el olyan FHD közepesnél többet ne célozz ha több FPS-t akarsz.
GTX 660 jelentosen erosebb mint a sima 750 (750Ti is csak kicsit erosebb a sima 750 tol)
felbontas tenleg lenyeges, de szerintem valami beallitas sok neki tul magas elsimitast adtal meg pl. ...
amugy defibiald hogy egy csucs procihoz amihez Titan X vagy GTX980Ti is lazan mehet
ez a proci kb. 60-70ezres legalabb
hogy kerult melle egy 30ezres vga? a proci abszolut csucs nak nevezheto jatekok tern foleg ha felhuzod rendesen
ellenben 750 az lenyegeben abszolut alja a jatekos vga kozt, a procihoz merten foleg
#6 cs go s ismerostol rakerdezel, a 660 tulajtol
vagy neten utana olvasol
elsimitast vagy kikapcsoljak vagy nagyon alacsonyra veszik alzalaban minden jateknal, de mas beallitasokkalnisnszorakozhatsz majd meglatod mi zabalja a gpu teljesitmenyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!