Melyik procit ajánljátok inkább GeForce 750 Ti 4gb mellé? I5 4460 vagy I5 6500? És tudnátok mondani 1 alaplapt az adott proci mellé?
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 19:58
1/7 Közveszélyes Kontár válasza:
mire fogod hasznalni? mert 750Ti harmat gyenge oda ahova 2GB nal tobb vram kell
nem vram limited lesz vele hanem gpu limited
mar ha mindenfele jatekokra kell...
ha egesz gepet most veszed jobb lenne teljes osszegel kerdest kiirnod...
2/7 Trevor. válasza:
GTX 750 Ti 4GB helyett GTY 950/960. Mindkét proci bőven elég az említett kártyák mellé.
3/7 anonim válasza:
inkább akkor 6. gen-re építenék tehát akkor i5-6500 de mint már a felettem lévők is írták, inkább jobb GPU egy GTX 960 vagy ha spórolsz akár egy 960!
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 (#2 is) tanuljatok tolem az elirast :D
igen 4GB os aran GTX950(960) biztos van szoval ha nem akarod modositani akkor legalabb ennyit (igen 2GB eleg, 960 bol ha futja 4GB ost is veheted (lenyegeben egyarban megy 2 meg 4GB os majdnem...))
5/7 anonim válasza:
#4 Ja én is most vettem észre hogy elkúrtam :D
6/7 Trevor. válasza:
És tényleg, GTY-t írtam a GTX helyett. Na jó, ezt inkább fogjuk arra, hogy tanulok vakon gépelni, ezért nem nézek rá a billentyűzetre, illetve van bennem egy kis alkohol is :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek nekem eleve azt mondták, hogy a 750 Ti-t kéne vennem de ahogy elnéztem az árakat és a teszteket megtetszett a 960 és az ár sem túlságosan eltérő.
2016. jan. 27. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!