Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Barátom laptop töltője szétsza...

Szekerczés Roland kérdése:

Barátom laptop töltője szétszakadt, rosszul kötötte össze a töltőt bedugta és laptop nem kapcsolt be, v valakinek valami ötlet?

Figyelt kérdés
Vettek egy után gyártottat és úgy sincs semmi élet erő, még a ledek sem égnek. A töltőt az működik mivel az én laptopomat töltötte. (asus x552cl-sx136d)
2016. jan. 29. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Úgy látom nem sikerült felfogni, a laptop kábele szétszakadt nem pedig kihúzódott a kábel az adapter-böl."

Ezt sikerült felfogni. De, ha jól értem, akkor elment, és vett egy utángyártottat.

Na, azt nem sikerül felfogni, hogy azt hogyan lehet rosszul összedugni. Nekem még szándékosan sem menne, pedig volt már pár laptopom, most van itthon kettő.

2016. jan. 29. 15:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Az eredeti töltő szét szakadt részét összekötötte nem indult vele a laptop UTÁNA elment és vett egy után gyártottat.
2016. jan. 29. 15:41
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Azt hiszem hogy szöveg értelmezésből nem mindenki jeleskedik.
2016. jan. 29. 15:47
 14/20 anonim ***** válasza:

# 13/13 Időpont ma 15:47

"Azt hiszem hogy szöveg értelmezésből nem mindenki jeleskedik."

Hát, ha ennyien nem értik, akkor talán a szöveggel is lehet némi gond.

2016. jan. 29. 15:50
 15/20 anonim ***** válasza:

"Az eredeti töltő szét szakadt részét összekötötte "

Így már rétem.

Akkor már csak két kérdés maradt.

1. A töltö melyik részén szakadt szét a kábel? A konnektor és az adapter, vagy az adapter és laptop közti szakaszon.

2. Gondolom még a barátodnak is evidens volt, hogy az azonos színű drótszakaszokat köti össze egymással?

2016. jan. 29. 15:52
 16/20 pinkpancser ***** válasza:
58%
Az tény, hogy ha a kérdező nyelvtantanára elsírná magát a kérdés olvasása közben :)
2016. jan. 29. 15:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Az adapter és a laptop között szakadt el a kábel (Észrevettem én is egy hibát a kérdés kiírása után a kérdésben de úgy tudom az oldalon nem lehet szerkeszteni egy meglévő kérdést)
2016. jan. 29. 15:59
 18/20 anonim ***** válasza:

"Az adapter és a laptop között szakadt el a kábel"

Akkor tényleg az lehet a gond, hogy fordítva kötötte össze.

Nem volt eltérő színű a két vezeték a kábelben?

Szerintem javítás előtt kérjetek árajánlatot, mert lehet, hogy jobban jártok egy újjal.

2016. jan. 29. 16:07
 19/20 A kérdező kommentje:
80 ezret mondtak a javításra. Nem tudom hogy különbözőek voltak-e a színek, nem volt nálam az eredeti töltő.
2016. jan. 29. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:

"80 ezret mondtak a javításra."

Milyen típus pontosan, és mennyi idős?

( Tudom, hogy a kérdésedben írtál egy típust, de nem világos, hogy a barátod vagy a te géped típusa.)

2016. jan. 29. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!