Milyen összeállítású gépet vegyek?
Olcsó, de a játékok igényének még megfelelőt ajánlok.
alaplap: gigabyte inteles - mindegy melyik (de kérdezz rá, hogy a procit tudja-e) 11e ft
cpu: e3300 (lehet húzni, 3,2g körül mennek simán) 11e ft
ram: 2x1gb kingmax 800 mhz (olcsó, de jó ram) 11e ft
vga: gf9800gt, gf8800gt, gf9600gt erősségi sorrendben, minimum 400W márkás táp kell hozzájuk! (pl. fsp, chicony) 20-22e ft, vagy nézz használtat a prohardveren!
dvd: nec/sony optiarc 5e ft
monitor: 18,5" vagy 19" (2/4ms-ot erőltetném, pl. LG) ??
hang: sb audigy se (olcsó, de szépen szól, ha elég a stereo - bár tudja, de 5.1/7.1-re inkább drágábbat - esetleg próbáld meg először az integráltat, hátha jó, én még nem próbáltam) 6e ft
egér, bill.: logitech deluxe 250 és rx250 5,5e ft a kettő
táp: 6e ft
ház: 5-6e ft táp nélküli
hangszóró: genius fadobozos 2.0, 6-8e ft már elég jók
Én intel/nvidia fan vagyok, ezért nem ajánlok amd/ati cuccokat. Biztos azok is jók, de nekem még nem volt :]
Az előbb kimaradt!! Vga-nál felesleges a drágább 1gb ram, az csak 1600-as felbontástól kell. Viszont fontos, hogy ddr2 már felejtős, ddr3 vagy méginkább gddr3 a jó, illetve ha van az adott kariban olyan, akkor a gddr5! (pl. gf gt240, amihez már 350w táp is elég)
"csak ha sz@r procit veszel,..." 21:34 írójának!!!
Nem értem, miért kéne az alacsonyabb felbontáshoz erősebb cpu?? A 4 magos cpu-kat még nem lehet kihasználni, olvastam tesztet erről - elhanyagolható a különbség, viszont sokkal drágább, tehát felesleges.
Persze, akinek sok pénze van, miért ne? Lehet 24g ram is a gépben, 1,7g vga, meg 2tb hdd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!