Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fx-8350 vs i5 4460?

Fx-8350 vs i5 4460?

Figyelt kérdés
Erdekelne ti melyiket valasztanatok es miert...

2016. jan. 28. 05:59
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Felhasználásfüggő. Önmagában az 8350 erősebb, de sok hátulütője van. Egyrészt, nagyon kevés népszerű alkalmazás veszi hasznát 8 magnak, egyszerűen azért, mert túl szűk az a réteg, aki ilyen sokmagos PC-vel rendelkezik, így (például a játékfejlesztők) nem optimalizálják azokat rengeteg magra. A másik probléma a hatalmas fogyasztás (amiből egyenesen következik a drágább hűtő vagy lényegesen magasabb zajszint) és ezek miatt bárki el tudja dönteni könnyen, hogy kinek melyikre van szüksége, mert mindkettőnek vannak előnyei.

Játékhoz i5-4460-t venném, professzionális felhasználásra FX-8350-t.

2016. jan. 28. 06:12
 2/9 anonim ***** válasza:
+1 előző
2016. jan. 28. 08:06
 3/9 Trevor. ***** válasza:
Másfél éve választottam az i5-4460 processzort. Ha most újra kéne az említett 2 cpu közül választani, ismét az i5 mellett tennem le a voksom. Azért, mert nem fogyaszt sokat, elég a gyári hűtő és alap órajel is elég mindenre, így nem gond, hogy szorzózáras. Nem kell alá drága alaplap és gyárinál jobb procihűtő.
2016. jan. 28. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:
törölték az egyik felhasználó kommentjét ami teljesen normális volt .. nem értem miért amúgy ?! arra írtam a + 1 -et .
2016. jan. 28. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
i5 átlagban mindig is jobb volt az fx-nél játékok alatt. stabilabb minimum fps és átlag nem úgy mint az fx-nél hogy össze vissza ugrál akkár 30/40 fps-t . és van olyan játék ami ki használja még sem teljesít jól az fx a modulokkal .
2016. jan. 28. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Én FX-8350-et.

Azt is használom. :)

Elég jó játékra,olcsóbban,mint az i5. :)

itt a saját példa. : https://www.youtube.com/watch?v=8s2zFmsn4gg

2016. jan. 28. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Határozottan az i5. Nagyon kevés felhasználás van, ahol az FX 8 integermagjának kijön az előnye, a maradékban az i5-3470 és az i3-4170 között ingadozik a teljesítménye. Játékban gyakran az utóbbihoz közelebb.
2016. jan. 29. 09:05
 8/9 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést mert nekem is 1 éve FX-em van és anno haverom beszélt rá, de őszinte legyek megbántam hogy hallgattam rá mert árban ugyan ott van a 2 proci sőt az intel ha gyári hűtővel is eldöcög akkor még az 8350 a drágább és még többet is fogyaszt (amióta megvan 12e több havonta a villanyszámlám)
2016. jan. 30. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
nem hinném,hogy a proci miatt akkora a villanyszámlád.
2016. jan. 30. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!