Ez a laptop ebben az árkategóriában helyt állna? Esetleg tapasztalatok Asus laptopokkal?
Figyelt kérdés
League Of Legends-re filmezésre és netre kellene. Esetleg 160e forintig jobb laptop? [link] 2016. jan. 26. 12:42
1/4 anonim válasza:
Szia! A következő a helyzet. Teljesítmény-ár érték arányban az Asus a legjobb. Ugyanakkor ennek van egy hátulütője. Az pedig a minőség. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de így van. A K szériás notebookok kiválóak voltak, de a jelenlegi X széria borzalmas minőségű. Recseg, ropog, low-budget műanyag az egész. Meg lehetne nézni egy 8 éves Acer modell kontrasztjában. Ami kellemetlenné teszi mégis ezt a kontextust az az, hogy 160.000 forintért nem sok márka kínál nem integrált videó-megjelenítőt, esetemben pedig a teljesítmény-ár aránya előrébb való. Ha vigyázol rá és nem rage-lsz, ami köztudott LOL közben, akkor nem lesz baj. De várom a többiek hozzászólását. Addig is próbálok keresni számodra termékeket.
2/4 anonim válasza:
Néztem. Ez a legjobb (amit te linkeltél). Döntsd el magadban: teljesítmény vagy tudsz vigyázni rá? + Kijelző fényes, nem matt, így a tükörképeddel szemezgethetsz egész nap, mint én.
3/4 anonim válasza:
++ Alternatíva lehet:
Matt a kijelzője, és 8 GB memória van benne. Kicsivel gyengébb a te általad választottnál, de legalább matt. Hasonló teljesítményű termékek 180.000 felett vannak, ami nem Asus.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, gondolkodom még én is rajta, lehet nem sajnálok rá még egy 20-ast és veszek valami acert esetleg HP-t.
2016. jan. 26. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!