Ezt most mégis hogy? (lent)
Nos, nemrég vettem egy gtx 950-et, hogy menjen a gta 5. A monitorom egy asus vs197de (1366x768). A geforce experience nagyon felhúzott, ugyanis a játékokhoz optimális beállítások címen rohadt magas felbontást állított be, alacsony részletességgel. A monitorom persze out of range-elt. WTF? A vicc az volt, hogy a monitor tökéletesen megjelenítette a full hd-t (csak a betűmérettel kellett játszanom, hogy nagyobb legyen) Nem jön a kérdéshez, de van egy Compaq v570 képcsöves monitorom. Na, azon aztán tényleg mindenféle felbontás megjelenik, csak kicsit összébbmeg a kép, de a menüjében lehet ezt állítani. Azért vagyok meglepve, mert úgy tudtam, hogy a lcd/led/tft/stb. monitorok nem tudnak ilyesmit, és csak a natív felbontáson adnak szép képet. Most akkor ez így wtf?
Tehát megjelent a fullhd. De mégis hogyan???? Képet küldök, ha kell, csak az a baj, hogy betelt a kepfeltoltes.hu háttértára XD ezért csak priviben tudok linket küldeni. Sry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!