Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi számít egy házhűtő venti...

Mi számít egy házhűtő venti esetében csendesnek? 17 dB?

Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az már halk.Amire még figyelj az a légszállítás/dB
2016. jan. 25. 08:50
 2/8 Trevor. ***** válasza:
2000Ft környékén van 8db-es Coolink. Bár ha nem 12V-ot adsz egy ventinek, akkor az alapvetően leghangosabb venti is a szélzajt leszámítva hangtalan.
2016. jan. 25. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Sőt az álló venti a leghalkabb.Merész dolog 8 dB-t ráírni ezért megkerestem mert a felső kategóriásak is 15dB körül vannak. A coolink nem hazudik csak "dB/A"-ban adja meg.

A kettő nem ugyanaz és a légszállításban sem egy bajnok na meg a 120-as ház ventije sem 2 rongy.

2016. jan. 25. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk az marha érdekes hogy a gépemben csak 20 dB alatti venti van és ez ugye whisper quiet kaetgória, mégis kb olyan az egész mint egy porszívó. Mindez egy Zalman silent házban ahol gumi elnyelők meg zajszigetelő is van.

Eredmény: porszívó hang alapján.

Vagy csak én lennék denevér?

2016. jan. 25. 19:57
 5/8 Trevor. ***** válasza:
Erre gondoltam egyébként, hogy akkor most ez rendes vagy nem rendes db, azt nem tudom: [link]
2016. jan. 25. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:

A PCX-től elvártam volna hogy normális adatokat adjon meg.

Itt a saját [link] leírása és az dB/A

Azért nem ártana ha a ventiket vezérelnéd hogy ne pörögjenek maximumon ha nem muszáj.Ha vezérelten pörögnek ennyit akkor ott komoly ház áramlási problémák és/vagy alultervezett hűtő a ludas.

2016. jan. 26. 15:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Azért nem ártana ha a ventiket vezérelnéd

Az nem az én dolgom , alaplapra kötöttek és a bios a thermal ic alaplján vezérli őket ha akarnék se tudnék beleszólni. CPU és VGA cooler dettó, táp venti szintén.

2016. jan. 27. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb korszerű alaplapnak van ehhez progija pl [link]

Érdemben akkor tudnánk beszélgetni ha tudnám milyen lapod van.A biosban valóban buta a vezérlés,ha fele teljesítményen fele hangerőnél is határértéken tudja tartani a venti a hőmérsékletet akkor fölösleges 100%-on pörögnie.Amennyiben nem támogatja a lap van lehetőség pótméteresen pár ezer forinttól a csillagos égig.

[link] [link]

2016. jan. 27. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!