Ez a konfig jó összeállítás 110k ból?
Msi h81m-p33
intel pentiun g3240
gigabyte gtx 750 ti oc 2gb
Hitachi 320gb hdd
Kingstob hyperx fury 4gb 1600Mhz
corsair cx 430w
zalman zm-t3
Ha neked elég 320gb, akkor tökéletes!
Ram később mehet bele +4gb.
Hidd el ha beleférne azt venném meg. (#3, #4)
Nem az volt a kérdés h mit bővítsek benne.
Ez erősebb a tiednél és 80E. Ugyanaz a VGA van benne, az az egy garis. Ja és aki szerint ez a xeon egy mai Pentium szintjét hozza (ami egy ökörség), annak pl. itt van ez:
Egy 3. gen. i3 szintjén van, csak ezek a xeon-ok még jócskán húzhatóak is, főleg olyan lapban.
Én a helyedben vinyó nélkül kérném és vennék bele egy 240gb SSD-t a maradék pénzen illetve még 2 vagy 4gb ramot.
Egyébként akár erősebb vga-t is elbírna a proci, mint a 750ti. Vagy ha új, rögtön i3-al vedd.
DE az volt a kérdés, hogy jó-e a konfig. Mivel én ajánlottam egy jobbat olcsóbban, így ha nem esik le, akkor leírom: SZ*R a konfigod. Majd ha kicseréled a procit és a vga-t, akkor lehet majd rajta játszani. És addigra 170E-ben lesz. Nagyokos.
Miért kéne cserélni a tápot egyébként? Fogalmad nincs róla, milyen konfigot visz el egy minőségi 350-es, de abba beletartozik egy tuning proci és egy gtx-960 4gb is.
Ja miért is kéne kidobni a ramot? Mert 4 slotos az alaplap és van még 2 üres? :)
Minek kérdez aki ennyire okos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!