Szerintetek ez az összeállítás jó így játékra? Esetleg mit cserélnétek? (több infó lent)
Alaplap: Asus Z97-PRO
Processzor: Intel Core i5-4690K
Memória: Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury
Videokártya:Gigabyte R9 380X 4GB
SSD: Samsung 120GB EVO Basic
Tápegység: Corsair 500W CX500
Ház: Corsair Carbide 400R
Hűtő: Cooler Master Hyper 212 EVO
Jó igen
Nem kérdezted ezt már? Ismerős a konfig:D
lap kissé drága, kihasználod az előnyeit? Jobb hangkártya, több csatlakozó stb. Én egy 10essel olcsóbb MSI Z97 Gaming 3-at raknék bele, az is elég.
380X alig tud többet a 380nál, nem éri meg azt a plusz árat.
tápból cx500m egy picit jobb választás.
Ház ízlés kérdése, de miért akarsz 35 ezres gépházat, mikor alig költesz a videokártyára? Én 10-15 körül néznék gépházat, pl Sharkoon VG4/VG5, Raijintek Arcadia, Zalman Z3 Plus meg társaik.
A 212 evo kb a hűtés alja, inkább alpenföhn brocken, vagy be quiet dark rock széria.
A ház spórolásából meg a kisebb alaplapból már kijött egy r9 390 ára.
#2 házban igaz amit mondasz, csak az a helyzet hogy nem tudtam magamtól olcsó, viszonylag jól kinéző házat, azon
kívül nekem a ház az 8
ha az alaplap mondjuk az MSI Z97 Gaming 3, A vga r9 390
a ház mondjuk sharkoon VG4 és hűtő mondjuk egy be quiet dark rock advanced c1, akkor az ugy elfogadható? ja amugy még annyi hogy az alaplap mennyivel rosszabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!