Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez az összeállítás...

Matrahaus kérdése:

Szerintetek ez az összeállítás jó így játékra? Esetleg mit cserélnétek? (több infó lent)

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus Z97-PRO

Processzor: Intel Core i5-4690K

Memória: Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury

Videokártya:Gigabyte R9 380X 4GB

SSD: Samsung 120GB EVO Basic

Tápegység: Corsair 500W CX500

Ház: Corsair Carbide 400R

Hűtő: Cooler Master Hyper 212 EVO

2016. jan. 9. 18:48
 1/5 Lord Hidan ***** válasza:

Jó igen

Nem kérdezted ezt már? Ismerős a konfig:D

2016. jan. 9. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:

lap kissé drága, kihasználod az előnyeit? Jobb hangkártya, több csatlakozó stb. Én egy 10essel olcsóbb MSI Z97 Gaming 3-at raknék bele, az is elég.

380X alig tud többet a 380nál, nem éri meg azt a plusz árat.

tápból cx500m egy picit jobb választás.

Ház ízlés kérdése, de miért akarsz 35 ezres gépházat, mikor alig költesz a videokártyára? Én 10-15 körül néznék gépházat, pl Sharkoon VG4/VG5, Raijintek Arcadia, Zalman Z3 Plus meg társaik.

A 212 evo kb a hűtés alja, inkább alpenföhn brocken, vagy be quiet dark rock széria.

A ház spórolásából meg a kisebb alaplapból már kijött egy r9 390 ára.

2016. jan. 9. 19:10
 3/5 A kérdező kommentje:

#2 házban igaz amit mondasz, csak az a helyzet hogy nem tudtam magamtól olcsó, viszonylag jól kinéző házat, azon

kívül nekem a ház az 8

2016. jan. 9. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:

ha az alaplap mondjuk az MSI Z97 Gaming 3, A vga r9 390

a ház mondjuk sharkoon VG4 és hűtő mondjuk egy be quiet dark rock advanced c1, akkor az ugy elfogadható? ja amugy még annyi hogy az alaplap mennyivel rosszabb?

2016. jan. 9. 19:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó lesz. Valamivel kevesebb a végén a csatlakozó. Illetve ha stúdió minőségű hangokkal dolgozol, akkor minimálisan gyengébb a hangkártya benne, de ilyen munkákhoz meg amúgy is kell egy külön hangkártya. Sima felhasználásban ezt nem fogod megérezni.
2016. jan. 9. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!