Mi az a pici videókártya?
Figyelt kérdés
körülbelül 7cm hosszu PCI-e videókártya az a kérdésem hogy azok milyenek? olyan mint egy alaplapi kártya? hogy működnek? (elnézést a rossz kérdésért nem nagyon értek hozzá)2016. jan. 23. 10:03
1/12 anonim válasza:
betudnád pontosan linkelni mire gondolsz? mert bárhogy nézem nem értem :D
2/12 anonim válasza:
Mi az a PCI-e videokártya? * Így akartad, nem?
4/12 A kérdező kommentje:
nem, :) arra értem hogy ez milyen? erős vagy nem. vagy hogyan működk. az elöbbi válaszomban ott van hogy néz ki
2016. jan. 23. 10:12
5/12 anonim válasza:
Ugyan olyan, mint egy "normál" videokártya, csak kisebb a NYÁK.
Amit linkeltél, az persze borzasztó gyenge, de attól még ugyan olyan videokártya, mint a nagyobbak.
G.
6/12 A kérdező kommentje:
Egy alaplapi nVidia 6150SE-nél jobb?
2016. jan. 23. 10:14
7/12 anonim válasza:
Mindkettő nagyon, de tényleg mocskosul gyenge.
G.
8/12 Szirty válasza:
Tulajdonképpen mi ihlette ezt a kérdést pontosan?
9/12 anonim válasza:
Ezek a kártyák arra elegek, ha pl. renderelésre veszel egy 8-magos fxet legyen akkor is kép.
10/12 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem ez nem videokártya, csak egy konverter, ami az alaplapi "videokártya" jelét tudja digitalizálni. Régebbi brand gépeknél szokott lenni ilyesmi adapter, mivel alapból csak analóg kimenetük szokott lenni.
Értsd: ezen a kártyán nincs semmilyen GPU, csak a PCI(-Express) buszon keresztül kapja az adatot az alaplapi GPU-tól és azt alakítja át a DVI-nek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!