Pci-e videokártya csatlakozónál letört a pici kioldó műanyag pöcök, ettől még ugyan úgy használható?
Figyelt kérdés
Mikor kiszedtem a videokártyát a gépből felfele megnyomtam a "Kis pöcköt, kart" hogy kitudjam szedni a kártyát, de sajnos az operáció közben letört. A kar nélkül ha majd rakok bele videokártyát ki tudom venni, esetleg trükköznöm kell, hogy sikerüljön? Az alaplapom: [link]
Illetve még garanciás az alaplap, ilyenkor beadjam? vagy ha kell egy picit ragasztanom hogy rendesen működjön a kioldó, a garancia megmarad? (feltéve hogy nem az előbb vesztettem el)
2014. nov. 24. 07:05
1/3 P.O.C. válasza:
Nem garanciális esemény. Ettől még használható a port, semmi baja nincs. Az a kis pöcök mindössze azt hivatott megakadályozni, hogy a kártya kimozduljon.
De ha óvatosan dugod be a csatlakozókat, és nem mozgatod sokat a gépházat, akkor ilyesmi nem fog megtörténni.
2/3 anonim válasza:
Mivel a másik végén még egy csavarral is rögzíted a gépházhoz, normál működés mellett nem lesz baj.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 24. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!