Videókártya és Processzor milyent?
gigabytega-8i945p-g-p alaplapba milyen 4 magos procceszort éredemes venni? Videókártyára erre gondoltam: [link]
jobbat ebbe az árkategóriába nem találtam.
szerintetek?
Az alaplap pontos típusa nem ez?
ga-8i945p-g
ga-8i945p-g-p típust nem találtam se Giga oldalán, se Google nem adott ilyen találatot.
Tehát a p betű nélküli változat:
Támogatott processzorok:
Ma pont ezt kérdezte már valaki, úgyhogy bemásolom amit oda írtam:
Érdekes, mert ezeket a chipkészleteket a legtöbb gyártó BIOS frissítéssel alkalmassá tette akkoriban, h az első generációs Core 2 processzorokat fussanak benne.
Ez az alaplap azonban nem tartozik ezek közé.
Kedves kérdező, Pentium D porcesszorokat tudsz belerakni.
Ezek tulajdonképpen kétmagos Pentium 4-eseknek tekinthetőek.
Az első generációs Pentium D-k a D8százas sorozat (2MB L2 tárral). Nagyjából 2ezer Ft-ba kerülnek.
De ne ilyet vegyél bele, hanem D9százas sorozatút (második generáció, 4MB L2 tárral). Ezek 3-3 és fél ezerért megvehetők.
Itt tudsz hozzá keresni:
Itt meg tudod nézni a sorozat milyen tagokból állt:
Ez pl. épp neked hirdetik: :))
Az Extreme Editiont (D955, D965) nem kezeli az alaplapod, de olyat nem nagyon hirdetnek, ha meg mégis, akkor úgyis túl van árazva.
(Az egy magos Extreme Edition szériás Pentium 4-eseket kezeli, de olyat se vegyél bele, azok egy magosak csak.)
Tápegységed remélhetően bírni fogja.
Mi a mostani proecesszorod?
BIOS verziód hányas?
Tehát négy magos processzorokat nem fog kezelni.
A kinézett videokártya meg egy alsókategóriás (vagy a középkategória alja).
Milyen a mostani videokártyád?
Én ennyi pénzért inkább valami használtat néznék, ennél erősebbet kapsz használtban.
Memória mennyi van?
elírtam az alaplapot ga-8i945p-g a helyes
tápom: Fsp hexa 500w
mostani procceszorom: D945 2x2,8
Memóriám: 4gb
Néztem használtan videókártyát de nem találtam nagyobb gpu-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!