Mi baja lehet az SSD-nek?
Figyelt kérdés
Néha nem szokta érzékelni rendesen a gép, ilyenkor megmozgatom a csatlakozókat, és érzékeli. Ma is ez volt, bekapcsoltam a gépet, el is indult, de pár perc után megfagyott teljesen. Azóta megmozgattam újra, a bios érzékeli, de nem bootol róla, hanem a hddről. A hhd-n lévő winows xp se jeleníti meg az ssd-t a számítógépben.2016. jan. 22. 17:06
1/5 anonim válasza:
Egyes SSD-k, főleg Crucialok néhány firmware-rel hajlamosak hisztizni, főleg akkor, ha altatva volt a gép. Vagy egyszerűen haldoklik a vezérlő.
Milyen SSD-d van?
2/5 A kérdező kommentje:
Kingston, 120GB-s. Leszedtem a kingston ssd toolboxot, azt mutatja, hogy üres, próbálok csinálni vele Short Self Test-et, az gonsolkozok kicsit, majd kiírja, hogy Self-test was interrupted by host.
2016. jan. 22. 17:26
3/5 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a lemezkezelő / disk management mit ír rá. Ha az a formátuma NTFS helyett, hogy RAW, akkor valami miatt hibás adatkapcsolat során sérültek rajta az adatok. Jobb esetben elég formázni, de ha a vezérlője haldoklik, akkor a közeljövőben számíthatsz még egy ilyenre.
5/5 A kérdező kommentje:
Formázni kellett sajnos. Most telepítem rá újra a windowst, eddig úgy tünik hogy működik.
2016. jan. 22. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!