Kettő darab ASUS GeForce GT 740 teljesítménye mely videókártya teljesítményével ér fel?
Gépem:
Processzor: Intel Core i5 4460
RAM: DDR3 8gb
Videókártya: ASUS GeForce GT 740
Az alaplapomon csak egy hely van vidikártyáknak, de abból majd beszerzek egy újat!
A válaszokat, ha megoldható, úgy kérném, hogy egy másik nVidia videókártyához hasonlítjátok. Pl.:
2 db ASUS GeForce GT 740 teljesítménye felér egy (például) ASUS GeForce GTX 960 erejével/ teljesítményével.
Ez csak egy példa volt (960).
Még azt szeretném kérdezni, hogy ennél a típusnál működik az SLI technológia? Amúgy tudom, hogy meglepődtök, de nekem egy asztali gépbe van ez a kártya benne (GT 740). Csak azért kérdem, mert nem tudom, hogy laptopos videókártyák esetében megy-e az SLI.
Válaszotokat előre is köszi!
Nem tudom, hogy az enyém milyen (DDR5, vagy DDR3).
Nem értem, hogy miért írod, hogy HD, meg 25-30 fps, ja meg LOW!
A GTA 5-ön így játszok (szinte zörrenéstelenül fut egy-egy akadást leszámítva, de az is max. 20-25 percenként van egy):
Texture quality: Very High
Shadow quality: Normal
Shader quality: Very High
Water quality: Very High
Post FX: High
Felbontás: 1920x1080 (Full HD)
GTA 5 Benchmark: 28.4 FPS (kb. egyszer ilyen volt két másodpercig)
Tehát 28.4 - 30.1 FPS
Körül-belül végig 30.0 FPS-en volt a kilengések max. 1-2 msp-ig tartottak!
Nem értek miket írtok!
Én azt értem, hogy ez egy bugget low videókártya (ezzel egyet is értek), de a HD, meg a Low graf... haggyuk már......!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!