Milyen laptopot vegyek újonnan százezer forintért?
Sziasztok!
Megbízható, laptopot keresek százezer forint értékben. Netezni, Skype-olni szeretnék rajta. 15,6" körüli kijelző lenne az ideális. Operációs rendszerre nincs szükségem, Ubuntu fog rákerülni.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Én a következő terméket ajánlom:
ASUS X554SJ - N3150, 15.6HD, 1000 GB, 4GB, Geforce 920M 1GB, DVD RW + Ajándék optikai egér
Én ezt ajánlanám, nagy videoteljesítményre gondolom nincs szükséged, úgyhogy integrálttal megelégedsz. Procija erősebb mint a #2 laptop, és ezt 16gigáig bővítheted.
Asus X-et nem vennék, pocsék a minőségük. Mivel játék nem lesz, dedikált VGA-t sem ajánlok. Laptopoknál kevésbé melegedő Intel proci szerintem jobb választás, de abból minél erősebb, ha lehet, akkor M-es, tehát pl. az eddig ajánlott 3 gép közül a 3.-at venném, bár az i3U nem valami erős.
A legjobb megoldás az lenne (ha még nem jártál arra), ha Prohardveren kérdeznél rá a "Milyen notebookot vegyek?" topicban, ott van pár szervizes tapasztalatokkal is rendelkező szaki, akik ajánlanak majd valamit. Csak azt kösd ki, hogy új kell, mert általában a használt üzletiket nyomják ebben az árkategóriában. Szerintem ebbe az árba egy i5 is beleférhet, de elég necces.
G.
Köszönöm a segítségeteket! A Prohardverre már kiírtam a kérdést. Szerintük 100-ért újonnan nincs ajánlott gép, 120-ért egy FUJITSU LIFEBOOK A514 ajánlottak.
#1, igen, ez immár a 6. kérdésem, majd két év alatt :)
Nem lesz egy erőgép, de egész tűrhető a kijelzője. (értsd: nem a legjobb, de nem is hányod telibe, ha ránézel + nem tükröződik)
Az erős dollár/gyenge forint rendesen odab&szott a hardveráraknak.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!