Ti milyen kiosztású billentyűzetet használtok?
Szeretnék billentyűzetet, de a problémám az hogy amit én akarok az angol kiosztású és nem tudom mennyire gátolna ez engem.
Gondolom ékezetes betűk ugyan úgy lesznek csak mondjuk ; lesz helyette..
Ez az "í" máshogy akkor meg sem oldható?
Szal ha nekem mondjuk valamit kell írnom akkor max marad a word javítása?
Nem tudom angol kiosztáson mennyire működik, de az Alt Gr + i/j az a Í és í-nek felel meg.
Én magyart használok. Nagyon olcsónak és nagyon jónak kellene lennie ahhoz, egy billentyűzetnek, hogy angol kiosztásút használjak. Noh persze nekem nem jön be a világítás és attól sem érzem magam kevesebbnek, ha nem látom minden másodpercben a CPU terhelésem.
Én a programozáshoz évekig angol kiosztást használtam (ahhoz a magyar borzalmas, pont azok a karakterek vannak eldugva, amik a legsűrűbben kellenének), ezért nekem az ANSI sokkal jobban kézre áll. Az ISO-ban egyedül a nagy méretű ENTER tetszik. Sajna a legjobb minőségű mechanikus billentyűzetek kizárólag ANSI kiosztással léteznek.
Jelenleg otthon egy Corsair Vengeance K95-öt használok: [link]
A munkahelyemen pedig egy Ducky Shine 3 Yellow-t:
Köszi a válaszokat, maradok a magyar kiosztásúnál.
Ment a zöld mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!