Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik konzol jobb PS4 vagy...

Melyik konzol jobb PS4 vagy XBOX ONE?

Figyelt kérdés

Tudom sok kérdés volt már.

És igazából nem tudom, hogy melyik miért jó.

Az Xbox One jó filmekhez, zenékhez is míg a PS4 nem?

Netről leszedettek lennének.

2016. jan. 18. 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Xbox One!
2016. jan. 18. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:

A PS4nek erősebb a hardvere, ez az eladásokon is látszik. Viszont xbox one meg windows kompatibilis lesz (vagy már az, annyira nem érdekel) bizonyos játékoknál.

Igazából itt az a kérdés, mik azok a játékok, amik csak az adott konzolra jelennek meg és szereted őket. Én pl egy The Last of Usért nem fogok ps4-et venni, mert felesleges pénzkidobás, mikor PC-men elfut jelenleg minden játék normálisan meg van is rá játék.

2016. jan. 18. 16:46
 3/12 A kérdező kommentje:

PC lesz.

Valaki össze tudna írni nekem egy konfigot esetleg ami vinné ezeket full grafikai beállításokon, meg egyszóval mindent fullon.

- Skyrim (200mod)

- Deus Ex: Mankid

- Witcher III

- Dark Souls III

- COD: Black Ops III

Meg kellene valamilyen monitor ami IPS is és 144HRZ is.

Az IPS a szép kép miatt, 144HRZ a képmosódás ellen meg a torzulás ellen kell.

De akkor kellene mellé billentyűzet és egér is.

Olyan ahol világít az awsd billentyűk és a számok, tehát ilyen programozható. ><

Olyan 300000ft lenne a gépre magára.

2016. jan. 18. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a 144Hz-es IPS 100-150 ezerbe kerül maga. Bár nem vagyok otthon, a monitor árakban, de.....

Ami azt eredményezi, hogy 150-200k marad a gépre... aztán bill+ egért levesszük.. -10-15k.

135-185k marad gépre.... ennyiből ki is jönne egy olyan, ami elviszi az általad említett játékokat, de nem maxon 60fps-el.

2016. jan. 18. 17:12
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát akkor többet kell szánnom rá. :O

A lényeg hogy mindent fullon vagy hogy mondják a gamerek ultrán vigyen, vagy maxon. XDD És hát 60 fps az legyen meg. :))

2016. jan. 18. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
144Hz monitor minek?Kb te úhyse tudnád kihasználni,mert nem játszottál 60hz-es monitoron!
2016. jan. 18. 17:50
 7/12 anonim ***** válasza:

5.

Ja meg a másik, amit elfelejtettem: Ide, minek 144Hz? Még, ha valami profi CS:GO játékos lennél, akkor talán.... vagy még akkor is túlzás lenne. Esetleg, ha videózással foglalkoznál.

Ha, meg mezei CS:GO játékos lennél, de neked 144Hz kell, mert csak.. akkor is felesleges, mivel 64 ticken mennek a szerverek...

2016. jan. 18. 18:39
 8/12 A kérdező kommentje:

BTURBO mondta, hogy amióta kipróbált egy 144HRZ-es monitort azóta nem kell neki semmilyen csak 144HRZ-es.

És láttam is amikor a CS:GO-ban rángatta az egeret, hogy a 144HRZ-esen nem volt semmi villódzás meg torzulás míg a 60HRZ-esen volt.

Szóval én ha gyorsan rángatom az egeret nem szeretném ha torzulna a gép egy kicsit se.

Szóval a konfig kijönne 300000ft-ból?

És össze tudna valaki írni valami ütőset?

2016. jan. 18. 19:25
 9/12 A kérdező kommentje:
2016. jan. 18. 19:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem azért, de tényleg nem: De az egész videó ~30 FPS-el lett felvéve. Hiába van ott 720p@60 akkor is 30.

Másik meg: Mivel (ismétlem) a CS:GO szerverei 64 ticken mennek olyan szinten felesleges a 144 Hz-es monitor....

Azokhoz a játékokhoz, meg főleg, amikkel szeretnél játszani, mivel tökmindegy milyen géped van, úgysem hajtja meg 144+FPS-el a játékot, hogy olyan "atoméles" legyen a képernyőd.

De, persze.. vedd meg. Nem beszéllek le róla, de így többe fog kerülni, mint 300k.

Olyan 400-450ből (monitorral együtt) már ki is jönne olyan, ami meghajtja a Witcher3-at ultrán 60FPS-el.

U.I.: Attól az elmosódástól, amiről ő beszél, maximum havonta ha 3 öléssel lesz kevesebbed... vagy még annyi sem, ha normálisan tudod rántani az egeret.

2016. jan. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!